|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neža81
27.2.2007 11:00:49   
Marina_
Jaz ne morem več čakati.Vse kaj ti lahko rečem je, da v bodoče naj bo vse vredu z vami!!!!Sicer me jezik srbi ,da bi povedala, ampak to prepuščam tebiuser posted image user posted image user posted image  SEM PA VESELA ZA VAS!!!!Samo ,da je vse ok in ,da se srčki lepo slišijo.Javi se kajuser posted image user posted image user posted image

Upam ,da me ne boš kregala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neža81
27.2.2007 11:05:52   
Udb
A to pomeni da ne bosta 2, ampak 3?????????????user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 11:07:25   
max23
3?????????  user posted image user posted image user posted image   BRAVO!! user posted image user posted image user posted image  SREČNO VSEM

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 11:07:48   
Marina_
Joj udb nič ne smem povedatiuser posted image
Edino to ,da sem zelo veselauser posted image user posted image

Karin

Marina

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 11:09:40   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka

Joj udb nič ne smem povedatiuser posted image
Edino to ,da sem zelo veselauser posted image user posted image
Nesramnica!! user posted image  Jaz bi bla tut vesela!!! Sem bla že za 2! user posted image  Pol pa vsaj mal namigni.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 11:09:42   
Marina_
user posted image Pa dajte no user posted image  počakajte ,da neža pride in kaj napiše.Grem jaz raje kuhat.Pa tak vem ,da bom kreganauser posted image

Karin

Marina

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 11:13:59   
tia
Neža81 koliko koli vas bo ,vedi da držim pesti, da se boste tam ta 8 mesecev cartlali kot veliki.

Neža drži se ,mislim nate.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 11:21:23   
Sulfinija
Neža 81!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke še nekrat.To pomeni,da ti greješ kar user posted image user posted image user posted image .Če ti po pravici povem sem tole kar lepo narahem slutila vendar nisem nič omenila.Čestitke še enkrat in srečno do konca.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2007 13:27:47   
Anonimen
oooo, kako lepe noviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2007 13:38:24   
koala
user posted image user posted image user posted image super, daj Neža, reši nas že radovednosti, saj veš kak smo firbčne.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2007 13:42:13   
sonchek
NEŽAuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa tud mene zanima???????????????????user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2007 14:01:35   
Elysabeth
Neža, čaaaaakamo te, da se nam oglasiš. To pa smo me babnice, ki smo čist neučakane!
Upam, da je res... user posted image user posted image user posted image . Čestitke!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2007 14:04:35   
Sulfinija
Neža81!

Jaz bom kar svojemu možu celo kosilo prismodila če še sedaj ne boš sporočila novičk no.Stalno letam od štedilnika v spalnico,kjer imam računalnik.Pa čez eno uro grem v bolnico mene bo razgnalo od radovednosti no.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2007 14:06:33   
Elysabeth
user posted image user posted image user posted image  Mojca, nisi edina. Tudi mene prov razganja od radovednosti, bi si najraje kar en zvonček naštimala, da bi videla, kdaj bo Neža kaj napisala. Tega pa človek res ne doživi vsak dan!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2007 14:45:17   
Neža81
Frizerka špuka na krbit. Zdaj sem bila na kontroli še pri moji G.

Torej: videla sem oba srčka, kako utripata user posted image user posted image user posted image  in sem v user posted image . Mi je pa doktor naznanil, da se zraven enega ploda še nekaj dogaja, velika verjetnost je še en plod, torej enojajčni dvojček! user posted image user posted image  Utripam še ni bilo zaznati temu tretjemu, zagotovo pa bom izvedela 13.2. ko grem na drugo kontrolo. Tudi moj ima sestri dvojčici, tako da je res možno da sta se iz enega razvila kar dva. Ne vem kam bom z njimi user posted image user posted image user posted image .

Frizerka, dobro si jih matrala! user posted image

Zdaj moram počivat, ker se mi je spet rjav izcedek povečall. Vas pa berem in tud pisala bom.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2007 14:48:53   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Frizerka, dobro si jih matrala! user posted image

Saj vem ja.Nisem mogla počakatuser posted image
Ti samo idi počivat pa pazi na buščka.
NEŽA JE NOSEČKA NEŽA JE NOSEČKA

Karin

Marina

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2007 14:53:22   
Neža81
Aja, že danes sem dobila bolniško za 3 mesece naprej, kasneje pa bom dobila še do začetka porodniške.

Vidite, če si močno želite, tudi dobite - včasih celo preveč. user posted image user posted image user posted image  Danes mi nič več ni jasno, kak je to možno.Moja G je rekla, da je že z dvojčki 2 kratna rizična nosečnost, kaj šele če maš trojčke. Veliiiiiiiiiko bom morala skoz počivati, potem pa upam, da bo vredi no. Če slučajno ne bodo user posted image user posted image user posted image , ampak dva, pa bom tudi več kot preveč vesela. Jooooooja,  tri se tak veliko sliši. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2007 15:01:59   
tinkamiška
Neža, sem mislila nate pa si nisem upala spraševat, ker te ni bilo nič blizu... Sem pa zdej še tliko bolj vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počivaj, cartaj se, pa lepo, lepo, zdravo nosečnost ti želim,nič več komplikacij, da boš lahko uživalauser posted image

Lepo se imej! Res sem vesela zateuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2007 15:04:39   
Neža81
Vsem hvala za čestitke in lepe želje. Ful mi je slabo, zato gremo MI ŠTIRJE malo spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaoooooooooooo.... kak hecno se to čuje. No, tudi če gremo trije spat se mi zdi hecno

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2007 15:06:17   
Ursulca
Neža čestitke.
user posted image user posted image

Tole pa je najbrž presenečenje.

Le počivaj da bo vse ok.

Da ti povem jaz sem tudi ena od trojčkov in da je to prov fino.

Ursula

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2007 15:15:26   
rebeca
user posted image  neža, želim ti vse naj naj.

Ker nisem spremljala tvojega problema, me zanima po kolkem času so te dali na umetno in kakšen je tvoj problem. Zakaj nisi morala zanositi.

zanima pa me, ker sem sama v 3. ciklusu klomifena , doma imam še 3 škatle in če ne uspe sledi IVF v MB, čeprav sem iz primorske, je ginekolog prdlagal MB, ker naj bi bilo najuspešneje.

L.p.
Rebeca

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2007 15:16:29   
Ancy
Joj Neža, čestitke user posted image user posted image user posted image sem spremljala skoz vašo temo in sem bla ob tvojih user posted image zelo vesela, pa zdaj ko veš da sta user posted image user posted image sem še bolj, če bojo pa user posted image user posted image user posted image pol pa sploh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res nimam besed. želim ti vse dobro, čim manj zapletov, pa zdrave otročke in veliko veselja ob tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2007 15:27:15   
Laubica
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2007 15:28:14   
Anonimen
Iskrene čestitke! Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2007 15:29:44   
citrončica
Neža,BRAVO!!!!
Super si nas razveselila,res smo stiskale pesti,vidiš kako močno, za 3!!user posted image Zdaj pa samo počivaj,če bodo trije super,če pa dva pa tudi,oglasi se še kaj,a prvo počivaj,potem smo šele me!!!!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.