Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:28:38
|
|
|
|
soncece24
|
Imamo. Je fajn, enostaven, praktičen, čeprav ga nisva še kaj dosti uporabljala
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:37:48
|
|
|
|
yaris
|
Mi ga tudi imamo.Najprej smo imeli samo Garmina pa pol cest ni pokazal-je pokazal samo glavne poti. Potem pa smo kupili še dodatno karto in sedaj smo 100% zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 17:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 21:34:02
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Hrvaška nima pol poti not vrisanih.Pa če greš drugje kot ti reče on se mu čist zmeša(preračunavam ). Drugač je pa kr ok,sam jaz mu ne zaupam 100%
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 21:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam ga. Uporabljala le kot sopotnica, v velikem mestu. Super zadeva!!!!!
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ne ga uporabljat za navigacijo od doma do sluzbe, prosim To namrec fensi business meni pocnejo po Lj. Revcki
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:11:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. zelo, zelo znano sem raje sama sebi garmin al pa vprašam.....
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 18.10.2007 23:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. To je bojda res, vsaj po Sloveniji ima turistično varianto . Za po mestu mi je bil pa super-daš mu naslov in te tja pripelje. Tudi če kje pozabiš zavit, na hitro prekalkulira novo pot.
|
|
|
|
RE: Navigacijski sistem Garmin 19.10.2007 8:48:58
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Taly Super zadeva. Pripelje tud čez makedamske poti - najbližja pot. zelo, zelo znano sem raje sama sebi garmin al pa vprašam..... Ja je treba nastavit, da te po glavnih cestah pelje, pa je
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?