|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navajanje otoka druge na ljudi...
4.7.2005 22:50:00   
nat
Pozdrav!

Jaz bi vas vse lepo prosila, da mi napišete vaše izkušnje, kako so se vaši dojenarji navadili na ostale ljudi...babi, dedi, teta,...

Namreč, pri nas je bilo do zdaj (5m) vse OK, zadnje dva, tri tedne pa je to postal pri nas problem. Vedno ko se pazi pri moji mami in jaz grem npr. v trgovino, k frizerju, ona joka kot dež...:((:((:((
Ko opazi , da me n, npr. 5 minut ona plane v jok in joka, joka,...:ups::ups::ups:
A je to normalno, a je mogoče že v tem času tako navezana name al kaj??:zmeden:

Hvala... Nataša in Špela:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.7.2005 22:51:42   
nat
SOOORII..
NASLOV SEM ČISTO ZAKOMPLICIRALA.....

POPRAVLJAM - Navajanje otroka na druge ljudi

Čao

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2005 22:53:44   
eva1
Moj je isti, če mene ni zraven :(( do Amerike! Če me vidi je ok, drugače pa živa groza!

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.7.2005 23:09:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2005 9:53:48   
Baby
Poskusi se igrat z njim skrivalnico. Skrij se potem pa naredi kuku. Skrij se za hip potem pa za kako sekundo, 2, 3,... Tako da bo videl, da prideš vedno nazaj in se ne bo bal.:bravo:

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2005 10:55:09   
rainbow
da, Lukrecija in baby imata prav, dojenček nima predstave, da si nekje, če te ne vidi. Skrivalnice so dobre, da se otrok to nauči.

:metulj:

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2005 11:40:32   
Lauri mauri
Pa sem mislila, da bo naša zlata :duda: "cmera", ker če jo kdo ogovarja tako skremži ustnice, da te srce zaboli, a očitno je to normalno pri tej starosti.
Pri meni in možu je najbolj srečna, če pa jo kdo drug prime (še posebej če je lačna ali zaspana) pa jok. :((

Je pa res, da je tudi pri moji mamici rada. Vsak dan se vidimo, vsaj za 1 urico in mama se dosti z njo igra. Tako, da je je že navajena. Ravno včeraj je zaspala pri njej, z možem sva šla po opravkih. Ko se je zbudila, ni bilo težav. Po moje je dobro, če so malo navezani na osebo, ki jih čuva in jo takoj prepoznajo.

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2005 15:19:07   
SISI25
Moja dva se vsem okoli samo smejeta. Kdor koli ju ogovori se mu smejita. JE pa res, da sem opazila sedaj pri 7 mesecih, da če pridemo kam in ne poznata kraja tako začudeno gledata in če ju dol položim se začne jok. Ko pa sta lepo pri meni ali atiju pa smeh do konca.

(odgovor članu nat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?