|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči
30.5.2010 9:53:44   
Jessy
Mene pa zanima, če je katera tu, ki je otroka dojila in ga pozneje ni navajala na pitje po flaši, ampak kar iz kozarca. Če je katera taka, me zanima predvsem to, če se je otrok po prenehanju dojenja kaj zbujal ponoči za mleko?
Namreč, jaz sem svojo prvo hči naučila na pitje po flaši in se je ponoči zbujala za mleko celi 2 leti, dokler mi ni prekipelo, da smo flašo dali proč. Od takrat naprej je spala celo noč.
Zdaj imam še enega otroka in si nikakor ne želim iste zgodbice. Zato sem razmišljala, če bi ga raje kar na kozarec navadila in morda se potem ponoči ne bi zbujal, saj ne bi bilo crkljanja. Torej? Kako je v praksi?

< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.5.2010 9:54:19 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči
30.5.2010 10:44:03   
eva1
Ja jaz sem dojila, flaške nikoli nismo imeli..oz sem jo ponujala pa je nikoli nista želela, potem ko smo jedli Gh sem ponudila na kozarček , kasneje na slamico...no meni je flaša čist ok, sej ti ni treba ponoči jo dajat..pije in je se čez dan, ko so dovolj veliki ponoči ne potrebuujejo nič...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2010 12:12:28   
Jessy
Eva1, to jaz čisto vem, da ne rabijo ponoči jesti, ampak nisem bila dovolj močna, da bi se borila z njenim jokom sredi noči. user posted image  Raje sem dala flaško, samo, da je bil mir in sem lahko naprej spala. Upam, da bom tokrat ravnala bolje. user posted image
Hvala za tvojo izkušnjo!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2010 12:38:44   
eva1
Ja  sej vem, da je to vsem jasno..mene so že izučili, da je kakršne koli izpade ponoči najbolj v kali zatret, pa je pol najmanj dela..moja frkla, se je zvečr zmišljeva svega in svašta, od lulat, žejna, lulika boli..dokler je palilo..sedaj ne pali nč več in zaspi v 3 minutah...Lukec pa je ponoč sam zato hodil lulat, da je lahko potem prišel v najino poslto spat..ko sem rekla, da je prevelik za najino postlo je tut magično nehal lulat ponoč..no tretji pa si pri skoraj 6-mesecih še ne izmišljuje nčuser posted image user posted image user posted image
Sej boš vidla, pri prvem marsikat toleriraš, kar pri drugem, tretjem ne več, ker enostavno potem bi lahko cele dneve in noči samo njih pedenaluser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2010 14:06:14   
mini86
js sm mu že pri 5 mesecih dajala pit iz kozarčka..je lepo pil samo včasih je malo teklo zravn..vse lepo in prav dokler kam ne greš..npr v trgovini pjačo zlivat v kozarček in mu jo dajatuser posted image
potem sem mu dala pit iz magičnega lončka in ni in ni pogruntal kako piti..pa sem mu dala uno plastiko vn da je samo teklo in tako se je v cca. mesecu navadil sesati in zdaj pije iz tega lončka brez problema in iz plastiko notr..
ponoči sva se dojila dokler ni dojenje opustil sam in sedaj pri 11 mesecih se ne dojiva več..okoli 19-19.30 dobi večerjo, dokler ne gre spat še kej za pit in spi celo noč do 8-9h zjutraj..
res pa ne vem kako bi bilo če bi se zbujal ponoči za jest še vedno..verjetno bi ga takrat dojila čez dan pa kozarček in nikakor ga nebi navajala na flašo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2010 15:30:36   
Marja81
Moja pupa pije iz lončka že od 6. meseca. Brez flaške smo bli, ja. Dojiva se še pa vedno:/, pa ne spimo ponoči, ker se doji le še ponoči. Ma pa 14 mesecev. Zaenkrat sem še doma in zato še nisem odstavila.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?