Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči 30.5.2010 9:53:44
|
|
|
|
Jessy
|
Mene pa zanima, če je katera tu, ki je otroka dojila in ga pozneje ni navajala na pitje po flaši, ampak kar iz kozarca. Če je katera taka, me zanima predvsem to, če se je otrok po prenehanju dojenja kaj zbujal ponoči za mleko? Namreč, jaz sem svojo prvo hči naučila na pitje po flaši in se je ponoči zbujala za mleko celi 2 leti, dokler mi ni prekipelo, da smo flašo dali proč. Od takrat naprej je spala celo noč. Zdaj imam še enega otroka in si nikakor ne želim iste zgodbice. Zato sem razmišljala, če bi ga raje kar na kozarec navadila in morda se potem ponoči ne bi zbujal, saj ne bi bilo crkljanja. Torej? Kako je v praksi?
< Sporočilo je popravil Jessy -- 30.5.2010 9:54:19 >
|
|
RE: Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči 30.5.2010 10:44:03
|
|
|
|
eva1
|
Ja jaz sem dojila, flaške nikoli nismo imeli..oz sem jo ponujala pa je nikoli nista želela, potem ko smo jedli Gh sem ponudila na kozarček , kasneje na slamico...no meni je flaša čist ok, sej ti ni treba ponoči jo dajat..pije in je se čez dan, ko so dovolj veliki ponoči ne potrebuujejo nič...
|
|
|
|
RE: Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči 30.5.2010 12:12:28
|
|
|
|
Jessy
|
Eva1, to jaz čisto vem, da ne rabijo ponoči jesti, ampak nisem bila dovolj močna, da bi se borila z njenim jokom sredi noči. Raje sem dala flaško, samo, da je bil mir in sem lahko naprej spala. Upam, da bom tokrat ravnala bolje. Hvala za tvojo izkušnjo!
|
|
RE: Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči 30.5.2010 12:38:44
|
|
|
|
eva1
|
Ja sej vem, da je to vsem jasno..mene so že izučili, da je kakršne koli izpade ponoči najbolj v kali zatret, pa je pol najmanj dela..moja frkla, se je zvečr zmišljeva svega in svašta, od lulat, žejna, lulika boli..dokler je palilo..sedaj ne pali nč več in zaspi v 3 minutah...Lukec pa je ponoč sam zato hodil lulat, da je lahko potem prišel v najino poslto spat..ko sem rekla, da je prevelik za najino postlo je tut magično nehal lulat ponoč..no tretji pa si pri skoraj 6-mesecih še ne izmišljuje nč Sej boš vidla, pri prvem marsikat toleriraš, kar pri drugem, tretjem ne več, ker enostavno potem bi lahko cele dneve in noči samo njih pedenal
|
|
|
|
RE: Navajanje na kozarec in hranjenje ponoči 30.5.2010 14:06:14
|
|
|
|
mini86
|
js sm mu že pri 5 mesecih dajala pit iz kozarčka..je lepo pil samo včasih je malo teklo zravn..vse lepo in prav dokler kam ne greš..npr v trgovini pjačo zlivat v kozarček in mu jo dajat potem sem mu dala pit iz magičnega lončka in ni in ni pogruntal kako piti..pa sem mu dala uno plastiko vn da je samo teklo in tako se je v cca. mesecu navadil sesati in zdaj pije iz tega lončka brez problema in iz plastiko notr.. ponoči sva se dojila dokler ni dojenje opustil sam in sedaj pri 11 mesecih se ne dojiva več..okoli 19-19.30 dobi večerjo, dokler ne gre spat še kej za pit in spi celo noč do 8-9h zjutraj.. res pa ne vem kako bi bilo če bi se zbujal ponoči za jest še vedno..verjetno bi ga takrat dojila čez dan pa kozarček in nikakor ga nebi navajala na flašo
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?