Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 14:15:14
|
|
|
|
Jessy
|
Če je katera slučajno zasledila na forumu Prvič noseča, pozna mojo zgodbico. Torej...V četrtek sem bila pri G in je z UZ pogledal mojo pikico. Na žalost se je videla samo vrečka, ploda pa še ne. Kaj to pomeni? Da plod je, pa se ga ne vidi ali pa ploda sploh ni in ga ne bo. Želim vam povedati to, da ko se boste naročale na prvi pregled, se nikar ne naročajte, dokler ne dopolnete 7 t, še boljše 8 t. Jaz sem bila tisti dan noseča 6t 3/7. Naročil me je spet čez 14 dni. Teh 14 dni bo zelo mučnih za naju, saj si v negotovosti, kako se bo izteklo. Zato, dekleta, ne hitite preveč na prvi pregled, da ne pridete v isto situacijo, ki je zagotovo mučnejša od čakanja na poznejši pregled. Če želite, lahko to upoštevate, če pa ne, pa veliko sreče, da se vam prikaže tudi plodek. Pa srečno! Jessy
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 14:36:40
|
|
|
|
GoYa
|
Oj, Jessy, želim ti da teh 14 dni čimprej mine, predvsem pa da boste takrat videli tudi plodek z bitjem srčka. Sem prepričana, da bo Božiček za to poskrbel ;) LP, GoYa P.S.: Jaz imam od ponedeljka dalje pred sabo tudi 14 mučnih dni čakanja.
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 14:48:43
|
|
|
|
Jessy
|
GoYa, hvala lepa! Saj sama zelo optimistično gledam na vse to in sem prepričana, da bo vse OK. Pa vendar so dvomi. Oprosti, ampak nisem več na tekočem, kaj se dogaja na tem forumu, zato ne vem, kakšno čakanje imaš ti? Si noseča? lp, Jessy
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 15:00:38
|
|
|
|
GoYa
|
Nisem še, upam pa da bom ;) ...noseča, mislim. V ponedeljek grem k Rešu po moje zamrznjenčke. ČEz 14 dni pa upam na :roza: Lp
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 15:13:23
|
|
|
|
Anitka
|
JESSY in GOYA obema iz srca želim, da se letošnje leto za vaju uspešno in srečno zaključi. In da dnevi nestrpnega čakanja hitro minejo.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Anitka:metulj:
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 15:39:10
|
|
|
|
Jessy
|
GoYa, to pa je nekaj!!! Iz srca ti želim, da bi se ti obdržali v tvojem telesu!!! Bom držala pesti! :miska::miska::miska: lp, Jessy
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 15:55:57
|
|
|
|
GoYa
|
Hvala obema ;)
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 18:24:02
|
|
|
|
mela
|
no draga moja meni se je v sredo čisto isto zgodilo!!!!pa sm bla v taksnem strahu kr je moja glupa ginekologinja rekla da gre vrjetno za izvenmatern. nosecnost!!!haloooooooo!so mors mislt!!!???no pol me je poslala drugmu g. in on je reku da je plod tam ku more bit le da je zelo zgodnja nosecnost.kdaj si ti imela zadnjo m???
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 21:48:56
|
|
|
|
Jessy
|
Moja ZM je bila 26.10. Pa tvoja? Kdaj imaš spet pregled? lp, Jessy
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 22:12:56
|
|
|
|
deily
|
Pri meni je bilo podobno. Videla se je samo vrečka. Sedaj mi plod zamuja v rasti 3t, G. pa mi pravi da zaradi kasnejše O. Nikar si ne delaj skrbi, ker se bo vse uredilo kot se mora(dobro). LP Deily in :duda:
|
|
|
|
Nasvet za bodoče nosečke! 11.12.2004 22:23:14
|
|
|
|
mela
|
no moja zadnja je bila 13.10. ampak mela sm se tisto vgnezditveno krvavitev 9.11 ampak ona pravi G. da bo 13.10 pravi datum!!!ma upam da se bom nehala tako sekirat!!!:ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.