|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet - kako ga obleči
26.3.2006 11:25:17   
DEJANA
Rok imam 20. aprila in seveda sem pripravila že vse potrebno zase in dojenčka...problem je ta (najbrž kot pri mnogih drugih), da nimam občutka kako (koliko) obleči user posted image za odhod iz bolnice. Zdaj imam pripravljene seveda plenice in povijalno plenico, body na preklop in tetra majčko, hlačke brez naramnic in še ene z naramnicami, lep komplet s kapo in copatki ter tetra kapico...svetujete mi prosim.
Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet - kako ga obleči
26.3.2006 11:35:21   
KODA
Čisto dosti imaš pripravljeno,za ta čas.Glede na to,da zna biti takrat že toplo,boš že videla,kakšno vreme bo tisti dan.Jaz bi oblekla takole.Tetra majčka,.body na preklop,nato hlačke z naramnicami in kompletek čez.Pa še kaj lahkega za pokrit,če bi bilo hladno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2006 11:43:47   
Marogica
Meni se zdi absolutno preveč. Naš ta manjši je bil rojen decembra, pa sem mu oblekla body z dolgimi rokavi, plišasti pajac, samo eno kapo (zimsko) in dvojne nogavičke(ene spodaj, ene na pajaca) in zimski kombinezon. Saj sva pa šla samo od vrat porodnišnice do avta, ki je stal pred vrati, pa še toplo je bilo v avtu.
Mislim, da bi bilo pri tebi čisto dovolj, če mu oblečeš bodi z dolgimi rokavi, pajaca(kompletov se izogibaj, ker so komplicirani pri preoblačenju in je matranje za oba), pa vzami raje kakšno dekico in gaj pokrij in kapico ter nogavičke. ČE sem prav prebrala, mu imaš namen obleči trojne hlače?(hlače brez naramnic, hlače z naramnicami in še ene od kompleta) Pa to je pa res preveč! Saj pravim, da ga nesete iz tople porodnišnice (24 stopinj) do avta, doma pa imate najbrž tudi toplo, ali ne? Ne ga matrat, revčka........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2006 14:07:15   
Anonimen
Jaz sem Tiborju 20. marca (je bilo kar hladno) oblekla body na preklop, čez plišastega pajaca (dolga rokava in hlače), čez pa en tak napol zimski pajac. Bolj kot en bombažni flis, podložen z mako bombažem. Na glavi je imel eno mako in eno kapico iz flisa. Pa v lupinico in dekico čez, če se ne motim.
Ma ne vem, jaz ima raje za tistih 5 minut preveč oblečenega kot premalo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2006 15:35:48   
DEJANA
Hvala za odgovore dekleta! Seveda nisem nameravala obleči treh hlačk, ker vem da je preveč, ampak nekako ne vem kaj je najbolj praktično in sem preveč pripravila....saj veste, za vsak slučaj...počasi se bom že navadila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2006 17:46:06   
Marogica
Saj se boš res navadila, smo se vse morale. Kaj kmalu boš začela razlikovati, kaj je lepo, kaj pa je praktično. Sama sem pač človek ki otročka raje z dekico pokrije, kot pa da je le- ta predebelo oblečen.
Želim ti čimkrajši poroduser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!