|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet
11.8.2007 8:52:48   
Anonimen
Imava 2 otroka,no bolj jih imam jaz kot on,saj on cele dneve dela,pred 7 ga nikoli ni doma,ko pride domov je z otroci max.10 min,saj ob 8ih jih grem porihtat za spat.Poleg tega je starejši 2 letnik zelo živ otrok,tak da ga že zdaj komaj folgam,sem pa sama cel da z obema user posted image .Saj mi ni to problem,ampak razjezi me,ko še po šihtu gre s kom na pijačo,ki mu je očitno več kot da b bil z nami.Ko mu to omenim,reče kaj sem pijan prišo?user posted image Ne more mu dopovedat ,da ne gre za njegovo treznost,ampak otroke.
Zdaj sem tako jezna,da bi mu pustla doma oba user posted image  in za par ur kam šla,a kam ko nimam več prijateljic,pa tud viška denarja,da bi hodla po trgovinah. user posted image Šla bi.da si sam skusi,kako fajn je sam z 2 letnikom in dojenčkom in zakaj težim,ko pride pozno.Ja res sem tečna ,če pa nimam nikogar,že 2 leti sem med plenicami,drekecom,kašicami,...Ja bote rekli,kako sem si poslala tako bom spala,a šele z otroci pridejo težave,ko jih ni bilo sem tudi jaz imela kolegice in šla na pijačo in niserm bila med 4 stenami,a kaj ko so kolegice naenkrat poniknile,imajo starejše otroke od mojih,tak da,...
Rabim le en nasvet in tolažbo,saj nimam nikogar,da bi mu pojamrala,kot vas na RR.Hvala,da ste me brale.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet
11.8.2007 8:57:54   
Anonimen
ja zakaj mu pa ne pustiš otrok, takoj zdaj, če je še dom. spokaj pa pejt magar na sprehod al pa sedet nekam, sej ni trebait zapravlat al kar kol druzga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2007 9:00:55   
Marogica
TUdi jaz bi mu kakšno soboto ali nedeljo pustila otroka za 2-3 ure, da bi sploh "čutil", o čem mu ti govoriš. Mogoče te bo pa potem razumel. TI pa pojdi k prijateljici, mami, sestri...v glavnem nekam, kjer si boš malo oddahnila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 9:00:56   
Enolla
Ja seveda naredi tako, da mu prepustiš oba - pa saj lahko greš na sprehod in trgovine si lahko tudi samo ogleduješ. Ni nujno, da kaj kupiš user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 9:05:53   
Anonimen
Zakaj pa jih MORAŠ TI pospravit spatuser posted image
Moja dva najbolj uživata, ko se zvečer skupaj muckata. Recimo.

Če pa si brez družbe, poglej malo po RR. Mogoče je kakšna iz tvoje bližine in ima otroke tvoje starosti.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 9:34:39   
lelaval
Kot so ti že napisale - izkoristi vsaj vikend, ko je doma in pojdi magari za 2 uri na sprehod (če že nimaš denarja za trgovine). 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2007 9:42:55   
digi
Jooj kako mi je to znano... Saj razumem, da je cel dan v službi, pa razumem, da je crkjen itd pa da rabi sprostitev, vendar kaj ko smo pa me potem kao kaj pa te ti delaš celi dan- kriza No vendar jaz imam srečo, da ima sedaj on počitnice, jaz pa hodim na šiht (tudi sedaj sem, ker drugače ni časa tipkat)... Ampak da ti povem, da ni dovolj, da je enkrat dve ure sam z njimi, enkrat mora biti celo dopoldan sam z njimi pa makar greš ti mna ne vem kam... Ker moj je že še bil tu in tam sam z malim, ampak dokler sedaj ni bil enkrats am z njim celo dopoldan, dokler nisem prišla s šihta, sem samo poslušala, kaj in kako in kak je on bogi... no sedaj malo drugače gleda na stvar..... No nisi dobila apmetnega nasveta, vendar verjemi in vedi da te razumem... PA veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 9:51:39   
Dejča
Vsaj za pol si si sama kriva. Verjamem, da je kriza biti z dvema sama cele dneve (meni bi se utrgalo!!), vendar jih bi lahko on vsaj takrat, ko je doma, sam porihtal. Kaj mu pa rit zanašaš??? Tudi vse lepo in prav, da gre kdaj še na pijačo, a naj prej otroke porihta, pa gre pol. Vse se da, če se le hoče. Če je on seveda pripravljen na to. Da pa ne moreš kam sama, je pa larifari - zato da so ti vse prijateljice poniknile, si delno najbrž tudi sama kriva - saj lahko menda tudi z otroki kam greš, kajne? Med vikendom se kar lepo spravi ven, pa četudi kar po trgovinah lutaš in si ogleduješ jesensko robo, on naj pa otroke pazi.
Če pa ne bo hotel - ja, potem imata pa problem.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 10:13:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

TUdi jaz bi mu kakšno soboto ali nedeljo pustila otroka za 2-3 ure, da bi sploh "čutil", o čem mu ti govoriš. Mogoče te bo pa potem razumel. TI pa pojdi k prijateljici, mami, sestri...v glavnem nekam, kjer si boš malo oddahnila.

tako je...kar probaj pa naredi to...verejtno ti bo lažje..sicer pa en user posted image zate..meni bi blo tud težko...

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 12:27:48   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Šla bi.da si sam skusi,kako fajn je sam z 2 letnikom in dojenčkom in zakaj težim,ko pride pozno..

Naredi to!
Oz. da šok ne bo prehud, bi mu jaz vnaprej povedala, da če se ne poboljša od danes naprej, da boš to naredila. Tolk, da ne bo rekel, da ni bil opozorjen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 13:42:14   
trojči
No, lepo, prvič se vse strinjamo, ni kaj dodati. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2007 17:20:12   
Anonimen
Ko pride zvečer ob sedmih domov se obleči mu reči,da prideš za kaki dve urci.Saj ne rabiš iti kupovat,če praviš,da ni denarja ali v gostilno.Pojdi kam se vsedi na klopci spočij možgančke in,ko prideš domov boš videla ali je dal spat otroka ali ne??In to ne enkrat,to naredi kar pogosto boš videla,da se bo spreobrnil.Ali pa ne?potem pa bo že druga zgodba a ne?'

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2007 20:21:08   
Anonimen
Ja, tako kot so predhodnice napisale : otroka mu pusti za nekaj uric, ti pa pojdi nekam na lepše, da se sprostiš, da si zbistriš možgane. In delaj to vsaj enkrat na dva tedna, teden, da bo on videl, da ni to lahko, da si tudi ti utrujena, čeprav ne hodiš v službo. Pa dopovej mu, da če se je že odločil za otroke, potem naj temu ustrezno tudi dela, se pravi se ukvarja z njimi, je čimveč z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2007 20:51:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Malena*

Ja, tako kot so predhodnice napisale : otroka mu pusti za nekaj uric, ti pa pojdi nekam na lepše, da se sprostiš, da si zbistriš možgane. In delaj to vsaj enkrat na dva tedna, teden, da bo on videl, da ni to lahko, da si tudi ti utrujena, čeprav ne hodiš v službo. Pa dopovej mu, da če se je že odločil za otroke, potem naj temu ustrezno tudi dela, se pravi se ukvarja z njimi, je čimveč z njimi.

Podpis.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2007 15:57:07   
Anonimen
praviš da si brez družbe, bi se našel čas za kakšno kavico.
iz kje pa si če smem vprašat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2007 10:08:20   
Anonimen
Saj bi to nardila,a kaj ko bo še menda slabše,ko bo sam z obema in se mu bota oba drla en čez drugega,pol pa se še on začne dret,ker tak nima živcev.user posted image Smilijo se mi otroci.
Včeraj je pa zjutraj vstal in oblekel starejšega,ker sem vidla sa nekam greta,sem vprašala kam.Ko mi je povedal,sem rekla,da greva z dojenčkom zraven.Debelo je pogledal in rekel,da user posted image pa res ne more zraven.Sem le rekla ostro.zakaj pa ne?Potem je rekel,te pač pojdita sama s starejšim.Sem kar dalje vztrajala,če gremo ,gremo vsi ali pa noben.Tako,da sem malega previla,oblekla in nahranla in smo šli.Moram rečt,da je mali bil ful priden,v avtu je opazoval okolico,potem smo ga dali v voziček in niti za sekundo ni zajokal.Saj pa ga poznam,da z njim res ni problem kam it,saj joka le ko je lačen ali pokakan.Ko smo prišli domov,sem samo rekla in to ti je bil taki problem naju z user posted image  zraven vzet?
Res sem se odločla,da se mu več ne pustim,kje pa piše,če sem v porodniški moram bit skoz doma.
Anonimna sem iz štajerske,l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2007 16:19:46   
Anonimen
jaz sem iz Maribora in imam dve leti starega sina in sem tudi pogosto sama.
če si za kavico mi piši na email: nikita24@email.si

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?