Anonimen
|
Imava 2 otroka,no bolj jih imam jaz kot on,saj on cele dneve dela,pred 7 ga nikoli ni doma,ko pride domov je z otroci max.10 min,saj ob 8ih jih grem porihtat za spat.Poleg tega je starejši 2 letnik zelo živ otrok,tak da ga že zdaj komaj folgam,sem pa sama cel da z obema .Saj mi ni to problem,ampak razjezi me,ko še po šihtu gre s kom na pijačo,ki mu je očitno več kot da b bil z nami.Ko mu to omenim,reče kaj sem pijan prišo? Ne more mu dopovedat ,da ne gre za njegovo treznost,ampak otroke. Zdaj sem tako jezna,da bi mu pustla doma oba in za par ur kam šla,a kam ko nimam več prijateljic,pa tud viška denarja,da bi hodla po trgovinah. Šla bi.da si sam skusi,kako fajn je sam z 2 letnikom in dojenčkom in zakaj težim,ko pride pozno.Ja res sem tečna ,če pa nimam nikogar,že 2 leti sem med plenicami,drekecom,kašicami,...Ja bote rekli,kako sem si poslala tako bom spala,a šele z otroci pridejo težave,ko jih ni bilo sem tudi jaz imela kolegice in šla na pijačo in niserm bila med 4 stenami,a kaj ko so kolegice naenkrat poniknile,imajo starejše otroke od mojih,tak da,... Rabim le en nasvet in tolažbo,saj nimam nikogar,da bi mu pojamrala,kot vas na RR.Hvala,da ste me brale.
|