Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naslon za noge pri vozičku 28.1.2011 14:23:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Pozdravljene! Odločam se za nakup vozička, v ožjem izboru pa imam dva modela, ki sta si po izgledu precej različna, vendar skoraj enako funkcionalna. Razlika je v športnem delu in sicer en ima športni del klasičen, da se lahko ležišče popolnoma poleži in se nastavlja tudi naslon za nogice, tako da dobim popolnoma ravno površino, drugi pa ima šp. del v enem kosu, kot kalup in se v celoti nagiba do čisto ležečega, pri čemer ima potem nogice še vedno v ležečem položaju. Oba vozička sta na trgu nova in je uporabnic malo. Tiste, ki vozite Bagaboo-ja ali pa Joolz-a, mislim, da imata ta dva vozička podoben kalupast šp. del, pa me zanima kako se obnese v praksi? Za kakšno opcijo bi se odločile? V dilemi sem ravno zaradi naslona nogic
|
|
RE: Naslon za noge pri vozičku 29.1.2011 8:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se 100% odlocila za tistega, ki ima "obicajen" sedez. Vozicki s kalupastim sedezem so mi veliko lepsi od tistih z navadnim, samo tu pri meni udobje otroka in prakticnost pretehta lep izgled. Vozickov s kalupastim sedezev ponavadi nemores zlozit skupaj z ogrodjem, kar je zame veeeelik minus. Potem v klasicnem sedezu otroka izven doma komot previjes, v kalupastem tezje. Pa v navadnem je po mojem mnenju otroku udobneje, ker mu ni treba spat v zvrnjenem sedecem polozaju in tudi ko sedi mu lahko nogice dvignes, da mu na daljsem sprehodu ne bingljajo skos dol.
|
|
|
|
RE: Naslon za noge pri vozičku 29.1.2011 9:05:52
|
|
|
|
fluf
|
se strinjam z otiko. men se zdi da je otroku bolj udobno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.