Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
...sedi pri meni in tipka...evo tole: mj9ik;l, zzz ak d,k,9s, z x.. đ.ć-.--- - .k b b f y .č.- , . m jn -.m nu 0jn ...ja no, bolj tolče in zraven vriska. :)-:)-:)- Zdej pa ti dešifrirej celo zadevo... :)-:)-:)-
Na začetku mi je celo tipkovnico spremenil v angleško...pol pa je spet mal tolku po njej in spremenil nazaj v slovensko. :zmeden2: Mali res že obvlada. :bravo:
Sigurno je visokointelektualen fante :bravo: Boš vidla, pri enem letu ti bo v "Mingoplastiki" naročil kamion igrač (tako kot moj nečak pred 5imi leti) :)- :)-