|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročila sem se...
21.2.2007 11:03:06   
Anonimen
... na striženje. V petek zvečer se grem postrižt na kratko. V bistvu me je kar malo strah, ker bo to ful sprememba.user posted image Zdaj imam nekje do sredine hrbta dolge. Največji štos je pa, da sploh nimam izbrane frizure. Ne vem, kako naj se postrižem.user posted image Nekaj, da bojo za urejanje dovoilj prsti in fen, nobene krtače in podobnega.
Si pa pomoje nekaj dni iz bajte ne bom upala.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naročila sem se...
21.2.2007 11:05:34   
baguSka
Uf good luck. Jst sm to ze dvakrat nardila, pa je bil taprvic kar velik sok ampak mi je hitr vsec ratalo, drugic pa sem si bla ze takoj full vsec... Ampak ce se bos na kratko, se dej res na kratko, ker v nasprotnem primeru ne bo slo brez krtace...

In bravo za pogum.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2007 11:06:54   
Anonimen
Baguška zdaj maš pa prima frizuro.user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 11:09:20   
baguSka
Kej tacga recimo: user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 11:10:16   
baguSka
Baguška zdaj maš pa prima frizuro.

Ja no... Ni glih frizura.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 11:13:40   
kepica
Uf, user posted image  za pogum. Jaz sem 14 dni nazaj naredila nekaj podobnega. Iz blond barve sem se pobarvala na rjavo-rdečo. Ful šok, ker sem bila celo življenje samo blond, tako da so znanci par dni kar mimo mene hodil, ker me niso prepoznal. Ampak zdej je pa že boljš. Tudi jaz sem se prvo jutro sama sebe ustrašla, ko sem se pogledala v ogledalo, ker sem mal pozabila na barvo. Par dni je mal čudno, potem se pa navadiš. Meni je tko všeč, da sem rekla, da ne bom nikol več blonduser posted image  in sem zlo vesela, da sem se odločila za to spremembo.
Kar pogumno!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 11:27:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kej tacga recimo: user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image Tale bo za poletje, da bom v stilu s palmami. user posted image

Mene tud pomoje ne bo noben spoznal, ker imam že 10 let dolge lase in skoz tupim, da se nikol ne bom postrigla.user posted image No, sej v naslednjem koraku že razmišljam, da bi se tud pofarbala kej, zdej ko bom mela kratke, ne bo tak problem hitro zamenjat barvo, če mi ne bo všeč.
Mam pa v soboto zjutraj službo in se bojo pomoje spraševal, kdo je zdej to prišel.user posted image Sej najhujš mi je, ker bom nekaj dni v središču pozornosti zarad tega, kar mi ni najbolj všeč.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 11:32:16   
kofetek2010
Tašonka - zate, da boš imela do petka izbrano user posted image   http://hairstyles.free-beauty-tips.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2007 11:34:55   
Anonimen
Oooo, super Jana, hvala!user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2007 13:01:13   
piščanc
u super stran, hvala jana...

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2007 18:27:00   
filipinka
Če bi se jaz zdaj postrigla (ampak se ne bom), bi si sigurno naredila frizuro "na paž", ker je modno in dobro zgleda. Moram ti povedati, da si je v kratkem času kar nekaj mojih kolegic pošišalo lase (iz dolgih) in da vsem paše. Pa veš zakaj? ker smo okrog 30 in te kratki lasje pomladijo! Tako, da kar pogumno!user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2007 20:00:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

ker smo okrog 30 in te kratki lasje pomladijo! Tako, da kar pogumno!user posted image

A veš, da sem glih včeraj slišala komentar, da me bojo kratki lasje pomladil (sem tud bliz 30), pa mi je bilo prav čudno, ker sem bila do zdaj prepričana, da te dolgi lasje mladostno delajo. Pa zdaj z večih koncev berem in slišim, da mam napačno prepričanje. No sej fajn. Upam, da bom zadovoljna, ker zdej dva dni spala ne bom od nervoze.user posted image
Pa zdej besno iščem frizure, pa jih je bolj malo, ki so mi všeč, pojma pa nimam, kaj bi mi pasalo.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 21.2.2007 20:01:13 >

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2007 20:05:55   
Anonimen
http://www.makeoversolutions.com/makeover/virtualMakeover

Probaj tukaj le registrirati se moraš naložiš svojo slikco pa ekperimentiraš malo frizure barve,ličenje itd...Le slikaj se tako,da imaš lepo lase vse nazaj,da si lahko daš frizuro gor.Nebo ti žal poskusi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2007 20:18:54   
Marogica
Čestitke za pametno odločitevuser posted image user posted image

S kratkimi lasmi izgledaš sexi, se počutiš sexi in nimaš dosti dela, zato ti več časa ostane za sex(i)user posted image

Imam že ca 20 let kratke lase in se resnično super počutim. Pač imam občutek, da mi kratka frizura paše in se pač počutim sexiuser posted image

TOrek, čakam na fotko....v petekuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2007 20:38:10   
Anonimen
Trnuljčica, hvala za link, ampak mi program ne dela... nimam pravega flash playerja, na služben računalnik ga pa ne morem naložit, doma imam pa na žalost tako počasen internet, da se mi zmeša, preden uspem kaj ustvarit s kakimi fotkami. Mi je pa prav žal za tole, ker bi tukaj najbolje videla, kako mi res kaj paše.

Marogica, ne znam obraza na fotki zakrit, sem pa že razmišljala, če mi kdo razloži postopek, da pokažem potem novo frizurco.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2007 20:40:32   
zverinca
Ja kdo drug ti bo pomagu sliko zapacat če ne jestuser posted image

še zmeri se pa lahko sam z maskaro napacaš pa nau noben vedu kdo si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2007 20:42:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Marogica, ne znam obraza na fotki zakrit, sem pa že razmišljala, če mi kdo razloži postopek, da pokažem potem novo frizurco.

Ti samo na ZS pošlji, da ne bo izgovorov...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2007 20:44:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

S kratkimi lasmi izgledaš sexi, se počutiš sexi in nimaš dosti dela, zato ti več časa ostane za sex(i)user posted image

Imam že ca 20 let kratke lase in se resnično super počutim. Pač imam občutek, da mi kratka frizura paše in se pač počutim sexiuser posted image  

Aja, pa vidim, da sem tolikokrat besedo sexi uporabila, da bi lahko to temo na forum "spolnost" premaknili...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.2.2007 20:55:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Ja kdo drug ti bo pomagu sliko zapacat če ne jestuser posted image

še zmeri se pa lahko sam z maskaro napacaš pa nau noben vedu kdo si user posted image user posted image user posted image

Afna, ti pa film glej.user posted image  Sm pozabla, da mam tebe, k obvladaš računalnike.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.2.2007 20:56:04   
Anonimen

Aja, pa vidim, da sem tolikokrat besedo sexi uporabila, da bi lahko to temo na forum "spolnost" premaknili...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.2.2007 21:18:53   
Anonimen
Sem pa izvedela, da bom najverjetneje lahko prodala svoje lase.user posted image  Jutri izvem več. So dragoceni, ker so dolgi (cca 50 cm jih gre na čisto stran) in naravno blond.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2007 20:51:04   
Anonimen
Bravo za pogum!!!!!

Pa ne pozabi na slikco, itak te ne bomo prepoznale z novim lookom user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2007 23:44:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Si pa pomoje nekaj dni iz bajte ne bom upala.user posted image

Tako je bilo pri meni leta 1999, ko sem se iz črne barve prebarvala na blond.

No, OK, 14 dni sem bila nekaj med oranžno in roza. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2007 19:02:06   
Strawberrie Cherrie
Tašonka,,,poročilo PROSIM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2007 21:15:39   
corfu
No, si preživela?user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!