Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 8:19:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Meni se zdi 24funtov ogromno za poštnino. Večinoma stvari nabavim v Angliji ali pa prek ebaya.
|
|
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 9:33:51
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja res je bozjastna cena za postnino. Zato bi nas tudi vec sodelovalo pri narocilu Ampak Mothercare-a zadev zal ne dobis na ebayu, sem tudi jaz tam reden gost drugace..
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 13:01:41
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz pa živim v Angliji, pa v Mothercare še nisem našla nič pametnega, da bi kupila- je v drugih trgovinah ceneje in lepše. Mogoče za dojenčke, prve 4 m, še imajo kaj luškanega, pol se pa konča. Edino če ti pač znamka tolk pomeni... Poštnina je pa žal visoka tukaj, saj za navadno pismo priporočeno plačaš 3 funte, paketi so pa temu primerno več! Moje mnenje!
|
|
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 14:47:43
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Samo ... zakaj bi hotel kdo otroka oblečt v palčka, a to mislite za pusta? Februarja? Ali za božič?
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 16:57:32
|
|
|
|
rija
|
skomercializirani prazniki pač ko sem bila povabljena na božično večerjo k prijateljem v ameriki, so imeli njihovi dobermani na glavi jelenje rogove
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?