Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Ja res je bozjastna cena za postnino. Zato bi nas tudi vec sodelovalo pri narocilu Ampak Mothercare-a zadev zal ne dobis na ebayu, sem tudi jaz tam reden gost drugace..
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 13:01:41
juniorka
Jaz pa živim v Angliji, pa v Mothercare še nisem našla nič pametnega, da bi kupila- je v drugih trgovinah ceneje in lepše. Mogoče za dojenčke, prve 4 m, še imajo kaj luškanega, pol se pa konča. Edino če ti pač znamka tolk pomeni... Poštnina je pa žal visoka tukaj, saj za navadno pismo priporočeno plačaš 3 funte, paketi so pa temu primerno več! Moje mnenje!