Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 8:19:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Meni se zdi 24funtov ogromno za poštnino. Večinoma stvari nabavim v Angliji ali pa prek ebaya.
|
|
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 9:33:51
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja res je bozjastna cena za postnino. Zato bi nas tudi vec sodelovalo pri narocilu Ampak Mothercare-a zadev zal ne dobis na ebayu, sem tudi jaz tam reden gost drugace..
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 13:01:41
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz pa živim v Angliji, pa v Mothercare še nisem našla nič pametnega, da bi kupila- je v drugih trgovinah ceneje in lepše. Mogoče za dojenčke, prve 4 m, še imajo kaj luškanega, pol se pa konča. Edino če ti pač znamka tolk pomeni... Poštnina je pa žal visoka tukaj, saj za navadno pismo priporočeno plačaš 3 funte, paketi so pa temu primerno več! Moje mnenje!
|
|
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 14:47:43
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Samo ... zakaj bi hotel kdo otroka oblečt v palčka, a to mislite za pusta? Februarja? Ali za božič?
|
|
RE: Naročanje iz Mothercare UK 20.10.2008 16:57:32
|
|
|
|
rija
|
skomercializirani prazniki pač ko sem bila povabljena na božično večerjo k prijateljem v ameriki, so imeli njihovi dobermani na glavi jelenje rogove
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?