|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Narkoza v nosečnosti
28.9.2006 11:44:00   
Anonimen
Ojla punce!

Nekaj me zanima. 13 dan ciklusa sem imela en poseg in sem bila v splošni narkozi. 10 dan sva s fantom imela spolni odnos, 11 dan sem imela mali izcedek. Kaj če sem noseča, ker mi namreč M. zamuja. Toda verjetno ti narkoza vse uniči, kaj pravite? Je možno, da sem imela 10 dan ovulacijo?

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Narkoza v nosečnosti
28.9.2006 12:29:34   
lelaval
Kolegica je v nosečnosti imela slepiča in operativni poseg je bil neizogiben. So ji dali ful "švohno" narkozo, po operaciji pa nič proti bolečinam. S tamalo pa ni nič narobe. Še rodila je točno na rok. Tako, da mislim, da se po nepotrebnem obremenjuješ. Če pa si user posted image  in misliš (vsaj upam da) otroka obdržat, pa G le omeni za narkozo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 12:52:39   
Anonimen
Hvala ti, si me malo potolažila. Vse na svetu bi dala za user posted image . Se že trudiva več kot leto.

LP!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 13:23:06   
NTS
tudi meni so delali poseg pod polno narkozo, žal pa nihče ni vedel da sem že par dni noseča.
Mala je zdrava, rodila se je celo teden dni preko roka. Zdaj pa se ravno "pogovarja" z ropotuljicami in igračkami.
G pa le povej, ker moj me je imel čisto vsaki teden na pregledu do 7 meseca, potem pa na 14 dni.
Mala je imela sicer kontrolo na razvojni, ampak samo enkrat toliko da so potrdili da je vse OK.

čestitke če si user posted image , pa javi kako se bo razpletlo

lp
Nataša

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2006 19:36:32   
LARIKA
MOja prijateljica sploh ni vedela,da je noseča, pa je imela operacijo slepiča. Čez nekaj časa jo jaz čudno gledam in ji rečem,da je noseča. Pa se začne smejat,da sem zmešana sej je bla itak operirana. In je naredila meni na ljubo test in je pokazalo user posted image , in zdej imata zdravo skoraj 1 letno deklico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?