|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naredila 10 korakov
22.10.2005 9:16:32   
asija
Naša je včeraj naredila 10 korakov. Gre če jo postavim in potem gre proti nečemu. Sama se pa še ne spusti. A to pomeni, da je shodila?

Po kolikem času so potem vaši malčki samostojno korakali?
Ful sem vesela in ponosna.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Asija.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naredila 10 korakov
22.10.2005 12:29:58   
ZARA
oj, asija ...jst smatram, da otrok shodi, ko sam (brez opore) naredi vsaj 10 korakov...tako da, pri tamali imam zabeležen datum, ko je sama prehodila sobo...pomoje je samo vprašanje časa, kdaj se bo spustila...

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2005 14:13:22   
Lana_s
Če sama hodi, potem je shodilauser posted image user posted image

Koliko pa je stara?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 11:37:05   
asija
!4. 10 je bila eno leto.

Zara tudi jaz tako mislim, vendar me vsi prepičujejo, da je shodila. Včeraj se je spustila od topogana pa do mene in naredila štiri korake. Kdaj se je tvoja spustila?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 11:38:03   
asija
Popravek 14. 10.

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2005 12:16:44   
Tejči
Mia je pa včeraj prehodila dnevno sobo+kuhinjo in se full sama spušča, ampak zame še to ne pomeni, da je shodila, saj še nena sama hodi, ampak jo večina časa še držimo za rokico, ali pa samo za kapučko. Zame bo shodila takrat, ko bo normalno hodila in ne bo več potrebovala nobene opore..sem si pa seveda zabeležila tudi ta datum, ko je sama prehodila malo večji "štikl"user posted image

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 19:20:14   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: asija

!4. 10 je bila eno leto.

Zara tudi jaz tako mislim, vendar me vsi prepičujejo, da je shodila. Včeraj se je spustila od topogana pa do mene in naredila štiri korake. Kdaj se je tvoja spustila?

Vem da se nikol ni preveč hotla vozit za roke, en čas že, pol jo je pa minil, k je pogruntala, da ona lahko tud na druge načine pride tja kamor hoče... Ja kr kmal se je spustila, ne spomnem se točno...spomnem se pa, da je skoz probavala...ne vem, to kar pride iz danes na jutri!
lpk

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2005 13:01:50   
Tinca7
Točno vem, kako ti srček skače ob tem!user posted image user posted image Lara je namreč shodila prejšni teden (natančneje 19.10.) in sem še vedno v user posted image  ko pride kam za mano, ali pa odkoraka sama v drugo smer. Kar ne morem verjet, da je že tako velika punca - čez 19 dni bo pihnila svojo 1 svečkouser posted image !

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2005 14:12:27   
asija
Danes se je že sama spustila in prehodla celo dnevno.user posted image  Res je, da vsak dan bolj napreduje. Sploh ne morem verjet, ker še pred dobrim tednom sva se z dragim pogovarjala in je rekel, da še dva meseca ne bo hodila.user posted image Jaz sem po tihem verjela v njo, ker mi je enkrat rekla zdravnica, da s tako razvitimi motoričnimi sposobnostmi še ni videla otroka. Niti sekunde ni pri miru, razen ko spi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 13:12:42   
ZARA
Ja, niso pri miru, ne...in potem gre samo še na slabše  user posted image
Je pa full hecno, ko začne hodit, ga lepo spustiš in gre sam, hehe...men je blo en čas to tako čudno...

lpk

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 9:31:03   
asija
Ja ful je smešna. Če drži kaj v roki ne more loviti ravnotežja in je kot pijanec. Dedek ji pravi, da hodi zato tako, ker vino še vreje in še ni čisto. user posted image user posted image user posted image . Ne vidim nobene povezave.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?