|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naravni porod po carskem rezu
2.1.2010 22:08:44   
lenika
Mene zanima, če je imela katera po carskem rezu še naravni porod?Jaz sem v prvo rodila naravno, v drugo so mi naredili carski rez zaradi medenične vstave in popkovnice ovite okoli vratu. Zanima me, če bi bilo možno v tretje (čebi se seveda odločili rodit naravno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naravni porod po carskem rezu
2.1.2010 22:17:20   
end1
jaz se v prvo imala urgentni CR in v drugo naravni porod. Meni je naravni porod čudovita (sicer boleča) izkušnja, le da je nevarno, da se maternica pretrga in je porod trajal dlje. Amapk ti si že enkrat naravno rodila in bo šlo lažje, verjetno. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2010 22:40:39   
Volga

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mene zanima, če je imela katera po carskem rezu še naravni porod?Jaz sem v prvo rodila naravno, v drugo so mi naredili carski rez zaradi medenične vstave in popkovnice ovite okoli vratu. Zanima me, če bi bilo možno v tretje (čebi se seveda odločili rodit naravno?

in zakaj ne?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 20:38:27   
eva1
ja seveda..jst sem mela prvič CR zaradi med. vstave, drugič in tretjič rodila normalno! Tebi bo itak lažje ker si že 1x rodila, se boš prej odprla...tudi možnost da se maternica strga po 1 CR je minimalna! Tak da brez strahu-pa srečno!!!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 9:10:58   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

in zakaj ne?

Zaradi možnosti strganja maternice.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 20:13:45   
eva1

in zakaj ne?

Men je Pušenjak 1x napisal da je po 1 CR strganje maternice enaka kot pri ženskah ki niso nikoli imele operacije na maternici..se pravi manj kot 1%!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 20:18:02   
bumerang
Zakaj le bi si kdo po CR želel roditi naravno?

Ravno včeraj sem govorila z mamico, ki se ji je pri tem strgala maternica, je šlo za nohte.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 20:21:12   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

in zakaj ne?

Men je Pušenjak 1x napisal da je po 1 CR strganje maternice enaka kot pri ženskah ki niso nikoli imele operacije na maternici..se pravi manj kot 1%!

men so pa v P babice in G, ko sem po CR naravno rojevala, da morajo pazit, da se mi ne pretrga. Očitno eni tako, drugi drugače.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2010 22:39:45   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ravno včeraj sem govorila z mamico, ki se ji je pri tem strgala maternica, je šlo za nohte.

Zakaj, ker so občutki po porodu 100x lepši kot po CR -vsaj pri meni je blo tako!!!! Jaz sem po 1 CR ful želele poskusit naravno, privolila v umetne popadke in je šlo super, drugi porod pa še lepše...

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2010 9:03:52   
bumerang

Zakaj, ker so občutki po porodu 100x lepši kot po CR -vsaj pri meni je blo tako!!!! Jaz sem po 1 CR ful želele poskusit naravno, privolila v umetne popadke in je šlo super, drugi porod pa še lepše...

Če je bilo tako pri tebi še ni rečeno, da je tako pri vseh.
In če še ne veš, obstajajo tudi CR v spinalni kjer dobiš otroka takoj v naročje in med porodom spremljaš vse, kar se dogaja.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2010 14:19:23   
end1

Če je bilo tako pri tebi še ni rečeno, da je tako pri vseh.
In če še ne veš, obstajajo tudi CR v spinalni kjer dobiš otroka takoj v naročje in med porodom spremljaš vse, kar se dogaja.

zato sem jaz v drugo vzela EA in če  bi se zakompliciralo kot pri prvem porodu, bi bila zavestna pri CR in dobila otroka takoj, ne pa po 14 urah.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2010 15:41:42   
*Mojca*
Jaz sem imela prvič CR in hotela drugič naravno rodit. Ker je bilo na PDP vse zaprto smo se odločili za ponovni CR in hvala bogu da smo se. Na enem mestu je bila maternica tako stanjšana, da bi se 100% strgala če bi rodila naravno...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2010 22:57:31   
lenika
Jao, kako različna mnenja.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?