|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naravni nohti
17.2.2009 23:25:22   
malecka
Vem, da je nižje tema o nohtih...sam me ne zanimajo umetni nohti. Sedaj sem si pustila malo daljše nohte in so zaenkrat zelo lepi, zanima pa me kako jih bi negovala?...saj veste obnohtna kožica, maže in fraže da se ne bi lamali in cepili, da bi bili trši, močnejši....... Prosim za nasvete in seveda  izdelke katere? Sem pač nova in nimam pojma....

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naravni nohti
17.2.2009 23:32:10   
Anonimen
Tudi jaz imam vcasih fajn dolge nohte,trenutno na zalost ne...obvezno nanasaj podlak,ce se lakiras z temnimi,dobro je v vec plasteh,da so trsi,aceton naj bo oljni,ne namakaj rok v prevroci vodi,ko kaj tezkega dvigujes,ne z nohti,se hitro zacnejo cepiti(vsaj pri meni)...Je dobro,da jih imas kak dan brez laka,se malo nadihajo.Glede firm krem in lakov,ne bi vedla.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2009 7:41:04   
Sibil_
Jaz si namažem podlak, dve plasti laka in hitro sušešči nadlak.
Lake imam večinoma od Opija, so res kvalitetni, podlak imam en italijanski, zdaj ne vem imena, nadlak pa je od Essie.
Kožice itd si ne negujem, tukaj bi tudi sama rabila nasvet.

Aja - za tisto da moraš pustit noht dihat - eni se strinjajo, drugi pa pravio da je lak zaščita za noht in naj bo vedno gor.No, jaz si navadno ne puščam nohtov brez laka, edino če so res kratki in nimam časa namazat z lakom - kar je zelo redko.PA so nohti kar lepi, no vsaj tako mi pravijo.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2009 8:14:34   
Luni
http://www.oriflame.si/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml
str. 24-25

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2009 9:14:16   
Tejči
Jaz sem si nohte full uničila z umetnimi in si zabičala, da nikoli ne dam več gor tega sr****. Sedaj so si že opomogli in so že kr dolgi. Sem pa opazila, da če jih ne lakiram, so lepi, se ne lomijo in so trši, ko pa začnem z lakom, pa se jim takoj kaj "zgodi". Torej moji nohti so najlepši brez vseh kemikalij....user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2009 10:01:25   
muška
jaz imam tudi trde in dolge,  - brez laka! Dosti sem v vodi, že službeno, pa moram rečt, da se mi res redko kdaj kakšen zlomi

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2009 10:48:51   
Vrtnica79
Za trde nohte je super če si jih mažeš z olivnim oljemuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2009 21:46:31   
muška
ma jaz sem pa prav jezna, se mi je ob nohtu zarastla bradavica, seveda sem jo pustila, ker dolgo nisem vedela kaj je, sem mazala z vsemi žavbami nič pomagalo. Zdaj pa sem si končno kupila neko jodovo čudo v lekarni. Mažem malo pomaga- delno se je že odluščila zgleda pa tako grdo da je joj user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2009 6:50:51   
Ronči
moji so tako tanki in mehki kot papir... večinoma imam kratke, nalakirane z živimi barvami (črna, rderča, vijola, sedaj so zeleni....ja kaj čmo, vsake oči majo svojga malarja :). 

< Sporočilo je popravil Ronči -- 19.2.2009 6:51:11 >

You can't fix stupid.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2009 8:53:10   
bumerang
Meni zdaj po vseh letih borb uspe, da mi zrastejo čez konico nohta imam pa posteljico naravno kar kratko tako da je noht, ko je čez konico, dolg okoli 4 mm. Da niso več mehki kot papir, je poskrbel Scentifique (ali nekaj podobnega) od Mavale, ki res pomaga, potem pa še plast podlaka Nail Shield od Mavale in dodatna na konico nohta, Opi lak, ki je najboljši od vseh, in nadlak Essie Good to go. Izgleda dolga procedura ampak Essie poskrbi, da je vse skupaj na nohtu zacementirano v času 10 minut.
Iščem pa nov podlak, ker je Nail Shield preveč bel.
Na kratko - prvič v življenju si lahko na nohtih privoščim lak, ki ni prosojen. Posledično so vedno rdeči.
Če bi bili nenamazani, bi se mi zlomili v roku par ur.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2009 18:49:54   
arabela*
če hočeš imet tde nohte,jih čimveč lakiraj.Je res,da za noht ni vredu,če je nonstop lakiran,vendar pa lak hkrati utrjuje.Jaz si običajno nohte po vsej površini popilim,nato pa namažem lak,največkrat v treh slojih,z nekje pol urno pauzo.Včasih sem dodajala nadla od kissa,je res super stvar;za trde nohte in lesk......
Aja,kožico na nohtih pa jaz pustim,je ne odstranjujem,včasih jo samo stisnem ob nohet,da se ravno  ne vidi....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.2.2009 18:51:23 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2009 22:09:22   
goda13
Probaj LCN Nail poweruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2009 7:17:01   
crvicek
Jaz sem zadnjič kupila super utrjevalec za nohte od Alessandro in je res zelo dober. Sploh se mi ne cepijo, ne lomijo in so zelo trdi, tako da se ne spomnem kdaj se mi je zadnjič zlomil noht. Ta lak uporabim kot podlak za temnejšo barvo ali pa kar za french. Pa še sem se naučila da si vedno nataknem rokavice ko čistim, saj so mi čistila zelo uničila nohte. Sem že razmišljala o umetnih, ma odkar sem odkrila ta utrjevalec sem ostala pri svojih. 

Najini princeski raseta...

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2009 20:37:58   
atanja
A ma katera izkušnje z artdeco lakom za trde nohte? S kalcijem

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2009 21:09:19   
marjetica23
jaz imam pa zelo mehke nohteuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2009 21:18:30   
Felicita
jap moji nohti so tut kot papir... se lomijo, luščijo, trgajo,... nasploh so obupni, grdi, še oblike so grozne (taki široki). pa sem probala že vse od prehranskih dodatkov, lakov,... še najboljši efekt je mel nek dvojni lak od Mavale - en ma neka taka vlakna notr, drug je pa pol kot za čez... sam tist vrag je drag user posted image  tko da sm se zdej kr sprjaznla da pač lepi nohti pa jest nismo za skupi, jih pač vzdržujem kak mm ali dva 'dolge' (torej čez posteljico) in to je to... še vedno se mi kdaj na živo zalomijo, ampak recimo da to preživim.
mam pa zato tok lepše lase user posted image nekateri pravjo da je to povezan...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2009 20:48:17   
inesc
Sem tudi jaz imela zelo mehke in lomljive nohte, pa sem upoštevala nasvet za nego nohtov iz knjige "Čas deklištva" (se spomnite???). Obnohtno kožico sem si začela spravljat dol z bibopalčko, seveda prej prste namočiš v mlačni milnici. Potem osušiš in v nohte vtreš kremo za roke. Preprosto in učinkovito. Meni je pomagalo. user posted image user posted image user posted image

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2009 21:17:27   
KAJA77
meni pa ful pomagajo laki NAILTIQES
sedaj pa mi še naj ena bolj izkušena svetuje al je dobro imeti vedno nalakirane nohte ali ne?

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?