Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naravna zdravila za........ 15.9.2008 11:42:10
|
|
|
|
alda
|
Dobrodošla v klubu!! Pri meni se ga. Revma vsakih tolko pojavi z vso svojo veličino, tako da mi tudi zdravila, ki mi jih je predpisal revmatolog(in mimogrede imajo full hude stranske učinke) ne pomagajo ne vem kako- naslednji pregled pa imam šele januarja, tako da si vsaj za kratek čas pomagam z mažo-tonikom iz naribanih divjih kostanjev namočenih v šnospsu, ki se veselo meša vsaj 2tedna pred prvo uporabo, ko mi pa zmanjka domače lekarne pa z Justovim bodyfreshom , kdaj pa tudi z Pedibonom... sicer pa je zdaj sezona divjega kostanja, da bom kar začela delati "poživilo" za moje boleče krake!! ..pa še eno vpr.: a tebe matrata obe strani enako? jaz imam dosti več bolečin na desni strani, in posledično ima moja d-noga skor 10cm večji obseg kot leva Pa čim manj nadležnih izbruhov ga. Revme
|
|
|
|
RE: Naravna zdravila za........ 16.9.2008 8:03:34
|
|
|
|
Martina27
|
Hvala za odgovor! Ne matra mene, mojo teto in me je prosila, če bi ji lahko na internetu pogledala, če imajo kakšno naravno zdravilo. Ja to pa vem, da iimajo ta zdravila hude stranske učinke, ker nem je teta zaradi njih letos skoraj umrla To je grozna bolezen in vas občudujem, da to tako prenašat- svaka čast, res. Moja teta ima to že 13 let, sam je vedno hujše, dobial je pri 39-ih. To sam naribaš kostanj in gor poliješ šnops al kako? A mogoče veš, če se da o teh naravnih zdravilih kje na internetu prebrat? Lepa hvala in naj te čim manj matra
|
|
|
|
RE: Naravna zdravila za........ 16.9.2008 19:03:52
|
|
|
|
Felicita
|
sposodi si kakšno knjigo od patra simona ašiča. če se pa ne motim pa on priporoča glino - pogrej glino in daj na prizadeto mesto.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Naravna zdravila za........ 20.9.2008 9:39:25
|
|
|
|
s.
|
ja, pater Ašič ima odlične knjige. Nekle sem slišala za polhovo mast in jazbecevo mast za revmo. Malo poišči po netu. Menda je jazbeceva odlična za te zadeve.
< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 20.9.2008 20:38:08 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?