|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napredovanje v plačilne razrede
17.9.2008 23:26:42   
darja72
Mogoče ve katera, do kdaj je še možno napredovanje v plačilne razrede po starem pravilniku. Hvala za odgovor.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napredovanje v plačilne razrede
17.9.2008 23:28:07   
darja72
V šolstvu seveda...user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2008 8:05:08   
bskrle
mislim,da do septembra tega leta.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2008 10:46:25   
dulcinea
A ni blo sam do prvega septembra?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 16:06:04   
Gina
Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivičnouser posted image user posted image user posted image . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 20:05:01   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivičnouser posted image user posted image user posted image . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade.

A pol stare pike ne veljajo več?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2008 21:07:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A pol stare pike ne veljajo več?

To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''???

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2008 3:39:31   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: mina07
To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''???

Ne, zaman!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2008 16:41:47   
Gina
Izobraževanja ne bodo več štela (razen za nazive). Ravnatelj te bo vsako leto do 15. marca najkasneje ocenil za preteklo leto, a vam niso povedali, s točkami od 0 do 5 (podobno kot ocene do 5user posted image user posted image ). Dobiti boš morala določeno vsoto točk. Če jo boš dobila v treh letih, boš lahko napredovala takrat, če je ne boš dobila, boš zbirala naprej. Vendar ne bo štela vsota vseh točk, ampak vsota točk najboljših treh let. Za v zdajšnji 5. razred boš morala npr. zbrati 14 točk- se pravi boš morala biti praktično vseskozi odlična. Zato ti izobraževanja ne morejo več šteti, ker niso merilo. 

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2008 11:02:20   
dulcinea
Se pravi, če bom vsako leto (tako ko zdaj) na drugi šoli, me ravnatelj sploh ne bo ocenjeval. Al me bo uni za nazaj al kako? Pa mislim, da je to odvisno, koliko bo posameznik lezel ravnatelju v rit.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2008 12:14:12   
Gina
Kdo te bo ocenjeval ne vem, vsekakor pa te nekdo bo, po moje tisti, pri katerem boš v službi tisto leto. Vsekakor imaš prav, vse bo odvisno od tega, kako te ravnatelj vidi. Ali drugače rečeno, koliko mu lezeš v rit. Kar naprej se boš morala hvalit, kolk si fajn in oh in sploh....buuuuureeeeeek.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2008 21:23:12   
Pi-kica 1
Po starem pravilniku se bo zadnjič napredovalo s 1. 10. Tako informacijo so mi dali na naši šoli, saj bi naj tudi sama takrat napredovala.

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 20.9.2008 21:31:32 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2008 21:42:21   
Gina
A res, ker so pri nas rekli, da so dobili iz ministrstva drugačne podatke? Bom preverila še na enem koncu - itak da je čist prekratek rok - v vsakem primeru.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2008 21:51:18   
Pi-kica 1
Obvesti me, prosim, ko izveš, ker odkrito povedano, našim nič ne zaupam. Veš kdaj smo dobili anekse? Prejšnji ponedeljek. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2008 21:54:11   
Gina
NO, takole piše:

- JU, ki izpolnijo pogoje za napredovanje do 1.9.08, napredujejo po "starem" 1.10.08
- v letu 09 (do 15. marca) se za vse JU ugotovi število doseženih točk in doseženega/pretečenega napredovalnega obdobja po "starih predpisih"
- za posamezno leto se določi (prevede) komplet treh ocen: odlično, zelo dobro, dobro - glede na plačni razred, v katerega bi JU napredoval
- če je JU napredoval 1.2.08 ali 1.6.08- prvo oceno dobi v letu 09
- če je Ju napredoval 1.10.08 - prvo oceno dobi v letu 2010

A vas še kaj zanima?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2008 22:44:03   
al1*
Jap, do 1.10.

V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred.

A v nazive bo pa še možno napredovat?

lp

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2008 22:50:26   
krfjolca
Za nazive ostaja po starem.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2008 16:18:32   
katjandraž
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Jap, do 1.10.

V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred.

A v nazive bo pa še možno napredovat?

Tudi jaz ravnokar zbiram papirje, da bom lahko napredovala vsaj za 1 razred. Sem bila vmes skoraj 2 leti odsotna (bolniška+porodniška) in nimam ravno veliko "papirjev". Za nazive pa ostaja enako kot je bilo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2008 20:43:15   
darja72
Hvala punce za odgovore. Tudi jaz jutri oddajam za napredovanje, potem pa še za naziv.user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.9.2008 10:57:37   
nicolina
No, mene je tud ravnateljica zdej dala iz 1. v 3. plačilni razred, sem pa še
na porodniški. Ja, tud meni so sodelavke rekle, da samo do 1.10.
A da zdej nas bo pa ravnatelj ocenjeval user posted image user posted image user posted image , spet bo vsega in bodo še večje razlike in razdori v kolektivu.user posted image user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2008 15:48:34   
1ksantipa
No, dejte še meni neki svetovat. Moja sestra je tudi učiteljica (še bolj začetnica)
in naj bi zdaj prvič napredovala za 2 razreda. Zdaj pa ne ve, a učitelj začne v ničtem razredu in potem pride v 2. plačilni razred?
Koliko se potem to dejansko in konktretno pozna pri plači?
Aja, pa koliko se pozna pri plači, če dobiš naziv mentor?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.9.2008 17:48:33   
Gina
Vsak plačni razred je 4% od osnovne plače. Mentor je ponavadi 2 plačna razreda, moraš v tabele pogledat, prej je bilo malo drugače. Učitelj je do sedaj napredoval v plačilne razrede, kar je drugače, kot v plačne, čeprav imata nekaj skupnega, oba sta enako plačno ovrednotena ta hip. Začne vsak v nultem pl. razredu in lahko napreduje do 5. Če gre tvoja sestra za 2 plačilna gor, potem bo napredovala izredno in to iz nultega v drugi pl. razred. Ta možnost je samo še do danes, če tega ni oddala, oz. ni tega zanjo naredil ravnatelj, ne more napredovat. Po današnjem dnevu se bo napredovalo drugače, kot sem že napisala.

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

slovensko/tuje/unikatno ime
catt

Kakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?

slovensko ime (78%)

tuje ime (10%)

unikatno ime (12%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!