Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 20:44:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 20:57:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Kadrovnica je rekla, da se zaradi prestopitve v višji začetni pl. razred eno napredovanje "izgubi". Ali je to res?? vprašaj na: gp.mju@gov.si ali: mag. Mojca Fon Jager, sekretarka, tel: 01 478 18 39 (MJU)
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 20:59:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
A v nazivih pa nisi napredovala?
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 21:02:45
|
|
|
|
Jancci
|
A v nazivih pa nisi napredovala? tudi.
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 21:03:10
|
|
|
|
Jancci
|
vprašaj na: gp.mju@gov.si thx
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 21:32:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Prosim, če mi lahko nekdo razloži kako je s prenosom napredovanj v javni upravi. V isti ustanovi sem zamenjala oddelke in iz 31 začetnega plačnega razreda prešla v 33 začetni plačni razred. V preteklih letih sem za 3 plačne razrede napredovala. Prvič za 2 plačna razreda naenkrat, drugič za 1 plačni razred. Torej sem bila pred premestitvijo na drug oddelek v 34 plačnem razredu. Zdaj bi po mojem mnenju morala biti razporejena v 33+3=36 plačni razred; pogodbo pa sem dobila kot da sem v 35 plačnem razredu. Kadrovnica je rekla, da se zaradi prestopitve v višji začetni pl. razred eno napredovanje "izgubi". Ali je to res?? Kateri plačni razred mi pripada???? PS.upam, da sem razumljivo napisala PS.2 hvala za odgovore Ti bom navedla primer. Če si napredovala v višji pl. razred (po starem na višji količnik), se ti zopet začne šteti od začetka. Npr. letos bi mogla redno po 3 letih napredovat, ker pa si lani prestopila v višji pl. razred (npr. zaradi višje izobrazbe), boš napredovala šele čez dve leti. Dejansko so nas spet n........i Zdej nam bodo pa zgleda še prevoz dodatno zmanjšali, pa nekaj se tud od regresa za prehrano govori. No comment
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 21.1.2010 21:44:56
|
|
|
|
Jancci
|
Npr. letos bi mogla redno po 3 letih napredovat, ker pa si lani prestopila v višji pl. razred (npr. zaradi višje izobrazbe), boš napredovala šele čez dve leti. To mi je jasno, da lahko naslednjič napredujem šele čez 3 leta!!! Ni mi pa jasno ali mi lahko vzamejo že prejeta napredovanja!!!???
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 22.1.2010 7:40:11
|
|
|
|
Luni
|
Ja, itak. Tako je. Če si napredovala v višji naziv, začneš z osnovnim plačnim razredom v tem nazivu, ne glede na prejšnja napredovanja! Taka je vsa logika, na podobnem sem bila par let nazaj, pa sem hvala bogu napredovala za dva naziva (iz svetovalca I v višjega svetovalca II), tako, da nisem bila prikrajšana
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 22.1.2010 8:01:06
|
|
|
|
pikica*
|
Tale javna uprava me vedno znova nasmeji (čeprav je v resnici za zjokat). Plačni razredi gor, plačni razredi dol. V gospodarstvo delat pa ne bo teh dilem (če sem mal žleht ). Drugače pa ne vem odgovora na tvoje vprašanje (če izvzamem napisano v prejšnjem stavku).
|
|
|
|
RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM... 22.1.2010 8:51:41
|
|
|
|
dps1
|
uh, jaz bi tud mela tak plačilni razred
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?