|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POMOČ!!!
21.1.2010 20:30:15   
Jancci
Prosim, če mi lahko nekdo razloži kako je s prenosom napredovanj v javni upravi.

V isti ustanovi sem zamenjala oddelke in iz 31 začetnega plačnega razreda prešla v 33 začetni plačni razred.

V preteklih letih sem za 3 plačne razrede napredovala. Prvič za 2 plačna razreda naenkrat, drugič za 1 plačni razred.

Torej sem bila pred premestitvijo na drug oddelek v 34 plačnem razredu.

Zdaj bi po mojem mnenju morala biti razporejena v 33+3=36 plačni razred; pogodbo pa sem dobila kot da sem v 35 plačnem razredu. Kadrovnica je rekla, da se zaradi prestopitve v višji začetni pl. razred eno napredovanje "izgubi".

Ali je to res??
Kateri plačni razred mi pripada????

PS.upam, da sem razumljivo napisala user posted image
PS.2 hvala za odgovore

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:44:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Napredovanje v javni upravi!!! PROSIM POM...
21.1.2010 20:57:51   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Kadrovnica je rekla, da se zaradi prestopitve v višji začetni pl. razred eno napredovanje "izgubi".

Ali je to res??

vprašaj na: gp.mju@gov.si

ali: mag. Mojca Fon Jager, sekretarka, tel: 01 478 18 39

(MJU)

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2010 20:59:25   
TomTaylor
A v nazivih pa nisi napredovala? 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2010 21:02:45   
Jancci
A v nazivih pa nisi napredovala? 

tudi.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2010 21:03:10   
Jancci
vprašaj na: gp.mju@gov.si

thx user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2010 21:32:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Prosim, če mi lahko nekdo razloži kako je s prenosom napredovanj v javni upravi.

V isti ustanovi sem zamenjala oddelke in iz 31 začetnega plačnega razreda prešla v 33 začetni plačni razred.

V preteklih letih sem za 3 plačne razrede napredovala. Prvič za 2 plačna razreda naenkrat, drugič za 1 plačni razred.

Torej sem bila pred premestitvijo na drug oddelek v 34 plačnem razredu.

Zdaj bi po mojem mnenju morala biti razporejena v 33+3=36 plačni razred; pogodbo pa sem dobila kot da sem v 35 plačnem razredu. Kadrovnica je rekla, da se zaradi prestopitve v višji začetni pl. razred eno napredovanje "izgubi".

Ali je to res??
Kateri plačni razred mi pripada????

PS.upam, da sem razumljivo napisala user posted image
PS.2 hvala za odgovore

Ti bom navedla primer. Če si napredovala v višji pl. razred (po starem na višji količnik), se ti zopet začne šteti od začetka. Npr. letos bi mogla redno po 3 letih napredovat, ker pa si lani prestopila v višji pl. razred (npr. zaradi višje izobrazbe), boš napredovala šele čez dve leti. Dejansko so nas spet n........i user posted image Zdej nam bodo pa zgleda še prevoz dodatno zmanjšali, pa nekaj se tud od regresa za prehrano govori. No commentuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2010 21:44:56   
Jancci
Npr. letos bi mogla redno po 3 letih napredovat, ker pa si lani prestopila v višji pl. razred (npr. zaradi višje izobrazbe), boš napredovala šele čez dve leti.

To mi je jasno, da lahko naslednjič napredujem šele čez 3 leta!!! Ni mi pa jasno ali mi lahko vzamejo že prejeta napredovanja!!!???

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2010 7:40:11   
Luni
Ja, itak. Tako je. Če si napredovala v višji naziv, začneš z osnovnim plačnim razredom v tem nazivu, ne glede na prejšnja napredovanja! Taka je vsa logika, na podobnem sem bila par let nazaj, pa sem hvala bogu napredovala za dva naziva (iz svetovalca I v višjega svetovalca II), tako, da nisem bila prikrajšana

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2010 8:01:06   
pikica*
Tale javna uprava me vedno znova nasmeji (čeprav je v resnici za zjokat). Plačni razredi gor, plačni razredi dol. V gospodarstvo delat pa ne bo teh dilem (če sem mal žlehtuser posted image ).
Drugače pa ne vem odgovora na tvoje vprašanje (če izvzamem napisano v prejšnjem stavku).

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2010 8:51:41   
dps1
uh, jaz bi tud mela tak plačilni razred user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2010 9:12:29   
@lina
v bistvu gre za višjo tarifno skupino, ne pa višji plačni razred ali višji naziv. če si bila prej v tarifni skupini VI, sedaj pa v tarifni skupini VII, potem se ti prejšnja napredovanja izničijo. O ohranjanju napredovanj govori 20. člen Zakona o sistemu plač v JS, 19. člen pa govori o tem, kaj se ti lahko tudi zgodi ob prehodu v višji tarifni razred in kaj se takrat upošteva. Bolj konkretno torej poglej delovno mesto in tarifno skupino prej in potem. Če pa si na delovnem mestu npr. VII, izobrazbo imaš pa samo VI, potem je treba upoštevati še 14. člen ZSPJS.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?