Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:38:21
|
|
|
|
Felicita
|
jest sm zadovoljna, mi vedno vse najde...aja, sam jest vedno kr vse v običen iskalnik vpišem, pa najde... naprednih nism nikol marala nikjer
< Sporočilo je popravil Felicita -- 25.3.2009 13:39:30 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest sm zadovoljna, mi vedno vse najde... No potem pa bodi tok dobra pa se meni najdi, a bos?
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:39:49
|
|
|
|
Šaki
|
evo to je že tretja tema na to temo in kot vedno ne bo odgovora od RR.
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
zase klikni na svoj nick, ki je vpisan na seznamu
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:44:11
|
|
|
|
Felicita
|
**** povej kaj nucaš
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 zase klikni na svoj nick, ki je vpisan na seznamu Ja in kaj potem? To je bilo pred vec kot zadnjih 100 objav...
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita **** povej kaj nucaš Hvalaaaaa Evo jaz sem pisala, pravzaprav sem dala en klik (internetno povezavo ) in to rabim. Pisala sem v prvi polovici marca letos na forumu - [Dojenček] > Starši čvekamo > RE: Majski hroščki 2008... Pisala sem pa o dopustu in sicer El Fayed ali pa samo Fayed... Zdej pa rec ce ni dost podatkov??
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:58:35
|
|
|
|
Šaki
|
probj v gugle vtikat ringaraja pa to kar iščeš
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 13:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko tudi sklanjas Suez... tudi to sem ze probala. Tudi El Fayed sem sklanjala... da bo ja cist tocno.. pa nic. Res nujno rabim tisto povezavo - zemljevid. Itak od RR- teama ne bo odgovora zato hvala ti za pomoc.
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 14:01:00
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3773538 upam da je to to. ampak tvojga nicka pa iskalnik resno ne mara, lol... mal telovadbe pa je šlo. (sicer pa lahko poskusiš tudi na 'običnem' googlu in vpišeš 'ringaraja + iskalni niz' pa najde ponavadi )
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 14:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl probj v gugle vtikat ringaraja pa to kar iščeš TI SI CARICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 14:03:43
|
|
|
|
Šaki
|
hej zahvali se feliciti.meni je enkrat tko svetovala.
< Sporočilo je popravil bad girl -- 25.3.2009 14:07:18 >
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 14:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo sem nasla ampak ne s pomocjo RR-ja. Ker ti njihovi iskalniki so poden od podna... Ampak kar lepo na googlu... Res skoda mojega casa ki sem ga zabila na RR iskalnikih. Hvala vama za pomoc in dobro idejo.
|
|
|
|
RE: Napredno iskanje in iskalnik google 25.3.2009 14:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl hej zahvali se feliciti.meni je enkrat tko svetovala. Ja sej hvala OBEMA! Tebi in feliciti. Res hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?