|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napotnica za sprejem
8.12.2008 19:42:27   
pokica_
Pozdravljene,

sedaj mi je šinil čez glavo dogodek izpred slabega mes nazaj, ko sem zvečer zakrvavela v 14 tednu in sem bila sprejeta na gin-por. oddelek v MS porodnišnico.
Kako je praksa po bolnišnicah glede napotnice za sprejem? Takrat me je sestra opozorila na to, da si naj zrihtam napotnico od G oz. osebnega za sprejem, ker bi mi v nasprotnem primeru poslali domov račun za bolnišnično zdravljenje in zdravila(injekcije) user posted image
Cimra, ki je bila v sobi ni imela nobene napotnice in ji tudi ni trebalo nič naknadno prinest, kk to? Moj je pol šel drug dan h moji osebni zdravnici, ki je z veliko muko napisala tisto napotnico. Izbrana G pa ni delala.

Skrbi me v nadaljne,...kaj če bo še kdaj nuja, jaz pa spet brez napotnice? Mogoče nebi blo slabo, da naslednjič G povem, naj mi za vsak slučaj napiše napotnico...user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napotnica za sprejem
8.12.2008 19:48:51   
blaža
Mislim, da če prideš na urgenco, da ne rabiš napotnice. Nisem sigurna.

Jaz sem tako krvavela v nosečnosti in so mi napotnico napisali na urgenci zadaj( V Postojni), pol so me pa v bolnici pregledali.

Mi je pa ginekolog večkrat brez problema v zadnji nosečnosti pisal napotnice, saj sem bila v Izolski bolnici stalen gost, zaradi slabosti.user posted image  Napisal mi jih je šestkrat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 19:52:38   
pokica_
Ja saj, če človek pride na urgenco, že ne pride zaradi tega, ker mu je dolgčas, ane? Pa so kar nekaj komplicirali....na urgenci bi res morali sprejemat brez napotnice. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 19:56:39   
blaža
Verjetno, da res, samo mogoče jim tam hodi dosti folka, ki ni za urgenco, kakšni nončkoti, pa simulanti, pa zato pol zahtevajo napotnico, da ne pride vsak lolek na urgenco, za brez veze.

V vsakem primeru, pa nosečnica tja v strahu ne pride za brezveze. No mogoče, če bi bla prej pri svojem ginekologu, pa ima samo kakšne strahove, pa ni nujno, da je za urgenco, pol ne bi rabla it na urgenco, samo, če krvavi, pa ne bi smeli komplicirati. jaz sem pol takrat imela ss.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 19:57:14   
Najaa
Če si urgentno, ne rabiš napotnice, vsaj jaz še nisem slišala za to.
Rabiš pa napotnico za porod.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 20:02:31   
pokica_
Seveda sem bila urgentno sprejeta zaradi krvavitve in krčev. Sem že pred tem imela tudi ss. Pa tudi pol sem kar 5 dni ležala tam,...tako da je ziher bilo urgentno(strogo počivanje)....ma čudni so tile zdrav.delavciuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 21:10:21   
detelja
pokica_ v ms moraš v vsakem primeru najprej v zd k dežurnemu zdravniku po napotnico in potem naprej v bolnišnico...to velja v vsakem primeru tudi, če umiraš...edino, če te pelje rešilec ti pač že na poti dajo napotnico in te odpeljejo v bolnišnico...kar pa je zelo nerodno, če je slučajno dežurni zdravnik (ker je vedno samo en) na terenu ga pač moraš čakat dokler se ne vrne...poznam primer, ko so rabili nujno pomoč pa je bil zdravnik na terenu in v tistem času, ko so čakali na zdravnika je ponesrečenec umrl...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2008 21:55:08   
zmajaz
Tudi v Celju je problem, če greš kar v bolnico, saj je urgenca v resnici v zdravstvenem domu (sta pa samo kakih 100 m narazen, če ne še manj) in bi se moral najprej javiti tam, tam ti pa potem lahko dajo napotnico za bolnico.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2008 22:12:08   
pokica_
detelja, hvala da si mi povedala, ...da vem v nadaljnje...user posted image  Čudni so ti naši "mureki" user posted image in njihovo zdravstvo.

Kaj čmo...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 7:44:41   
detelja
pokica_ žalostno...prej lahko umreš kot ti pa kdo skoči na pomoč...no jaz sem ti napisala, da moraš v zd ms...ne vm od kod si...mislim, da drugi zd tudi imajo dežurne zdravnike potem to velja isto..nikoli nisi v ms v laboratoriju prebrala, da piše, da če prideš izven delovni ur-se pravi, da rabiš nujno preiskave in če ni napotnice z datumum tistega dne in podpisa dežurnega zdravnika ti dostavijo račun za preiskave...katastrofa....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2008 7:49:34   
Anonimen
Kljub temu, da je urgentno moraš iti preko nujne medicinske pomoči v Zdravstvenem domu, kjer ti napišejo napotnico. Potem se zglasiš v bolnišnici na urgenci in ni nikakršnega problema.

V kolikor pa prideš na urgenco v bolnišnici (ne da bi bila prej v Zdravstvenem domu na nujni medicinski pomočit), si lahko samoplačnica. To so dejstva in navodila ZZZS.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......