Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Napotena sva na urologijo 9.2.2006 20:24:45
|
|
|
|
Maxica
|
Danes sva bila v posvetovalnici in je zdravnica pogledala tudi lulčka in ugotovila, da kožice ne more sama potegnit dol , ampak naju je poslala na urološko kliniko. Baje ni tako hudo, da bi morali prav rezati, ampak me je pa med.sestra kr prestrašila, da bomo morali biti potem dosledni in to vsak dan vlečt gor in dol, čeprav bo otroka bolelo in bo jokal, ampak je pa nevarno, da glavica odmre, če tega ne počneš redno. Zdaj me pa zanima, je katera že morala iti z otrokom na urologijo in kaj so tam naredili? Je res tako nevarno in hudo?
|
|
RE: Napotena sva na urologijo 9.2.2006 20:31:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anžetu kožica pravtako še ne gre dol (tud zdaj pri 23 m ne), premakne se le malo, pa naju ob letu in pol niso poslali nikamor zaradi tega. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!