Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napihljive barve - pomoč 23.10.2006 13:22:32
|
|
|
|
manetka
|
Jaz imam ravno tako izkušnjo z napihljivo barvo, ko mi je konočno ratalo da se je napihnila, fen mora biti precej vroč in pihati moraš od zelo blizu, sem potem pri pranju razočarano ugotovila, da je šlo vse stran, izgleda te barve niso preveč trdožive in so lepe samo do pranja. Ne zdržijo niti najbolj občutljivega programa za pranje. Upam, da je katera imela več sreče s temi barvami, me prav zanima? LP M.
|
|
|
|
RE: Napihljive barve - pomoč 23.10.2006 13:50:12
|
|
|
|
mala maja
|
evo vam bom vsem napisala ker vidim da vam ne rata. Slikico rišete na PEKI FOLIJO(prozorno-se da fino tud kaj prerisat) za obrobo da se barve ne razlivajo imate posebno barvo. Ko se na preki foliji posuši barva(cca 24 ur) jo lahko nalepite na majčko. Likalnik segrejete na full in ugasnete paro. Položite folijo na majčko in likata po folijo cca 5 min. ŠE vročo potegnete dol. lahko se zgodi da so barve za hladno odleplenje. Samo ne verjamem sem samo na eno tako barvo naletela pri nas. Vseeno pa prej preberite navodila. v tem primeru potegnite folijo dol ko se majčka in folija ohladita. Pa veselo ustvarjanje
|
|
|
|
RE: Napihljive barve - pomoč 23.10.2006 15:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz barve kar pustim da se same posušijo. Potem pa čez majčko pogrnem vlažno cunjo in grem z likalnikom čez. Se barve in napihnejo, pa še obstojne so fuuuul.
|
|
|
|
RE: Napihljive barve - pomoč 23.10.2006 16:09:07
|
|
|
|
SašaR
|
Podobno kot matovilcica! Pustila barvo za čez noč, da se je sama posušila, dala vlažno krpo čez in zlikala. Barva se je napihnila, sam ker sem delala na slinčku in se je potem kmal čist zamazal sem ga dala na 60° prati - napaka -> malo barve se je odlimalo samo ne vsa. Slinček pa je bil frotirjast, tako da se je tudi barva slabo prijela na nj. Imam pa barve, ki so verjetno najcenejše, tako da kakšne kvalitete ni. Tudi navodil ni na njih za delo.
|
|
RE: Napihljive barve - pomoč 23.10.2006 17:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojih napihljivih barv ni treba nic lepit na folijo Se je pa mal odlepila ze ko sva jo polikala, ker sva dala na previsoko temperaturo (moje moras polikat na temperaturi za svilo). So pa po ze kr dosti pranjih (in likanjih) cisto obstojne. Po ta drugem likanju so se se lepse napihnile. Imam pa tiste iz Prometeja. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.