Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Napetost pred vstopom v vrtec? 20.8.2011 11:31:28
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Mene pa zanima, če je možno, da najin 17-mesečnik nekako čuti, da gre 1.septembra v vrtec? no, ok, da čuti, da bo neka sprememba? Ker zadnje dni je nenormalno drugačen kot prej--- full bolj razcartan in jokast. slabo spi...skratka takega ga nisva vajena. Se je to kateri dogajalo? Pa naj povem še, da sem full zagovornica vrtca, tako da neke napetosti z moje strani naj ne bi bilo čutit. al je možno, da so zato krivi zobki, ker 4. mu nenormalno ven silijo? hvala vsem za odgovore.
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 21.8.2011 11:51:37 >
|
|
|
|
RE: je možno? 20.8.2011 11:54:41
|
|
|
|
MorjeMorje
|
zdravo! če si ti pomirjena, potem bodo po vsej verjetnosti zobki. ne verjamem, da bi imel sam od sebe neprijetne občutke glede vrtca. pri nas se mi zdi, da malo od mene dobi (mene je pa zelo strah)..in je tudi na trenutke drugačen kot sicer. veliko sreče!
|
|
|
|
RE: je možno? 20.8.2011 11:55:17
|
|
|
|
nusi
|
pomoje so bolj verjetno zobje. 4ke so ful velke in ni čudno, da ga daje. glede vrtca pa bi lahko začutil npr. nervozo z vajine strani, samo če praviš, da s tem nimaš težav, potem ni to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2011 16:01:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: je možno? 20.8.2011 18:11:03
|
|
|
|
mateyka
|
naša je imela hude težave z izraščanjem štiric - tako da je možno da so zobje. najbolj ločigno in najverjetneje pa je, da vse skupaj tvori situacijo kakršna je in s tem počutje kakršno je (ker intuitivni so otroci zelo)
|
|
|
|
RE: je možno? 20.8.2011 20:52:47
|
|
|
|
katy83
|
no, da javim, trojkica je danes ven pokukala, pa 4-ka je tudi videt da bo kmalu, tako da so verjetno res zobki. Je pa tako...saj možno, da sem pomirjena navzven, pa me v podzavesti vseeno skrbi in tako kot pravita Mateyka in Gromska, to verjetno čuti. hvala punce
|
|
|
|
RE: je možno? 20.8.2011 21:45:40
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Oh, seveda čuti. Sama nisem mogla verjet, kako naša prvorojenka čuti,da je mami , vedel ni nihče do 13 tedna. Da ne govorim zdaj o spolu. Drugače pa ja, saj vas posluša,vse registrirajo ti naši razgrajači.
|
|
|
|
RE: je možno? 21.8.2011 14:31:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Trojke, ziher. Naš, sicer 2 meseca mlajši, hoče ves čas dudo - pa jo ima sicer samo za ponoči. Eno špičko ima že zunaj, ostale 3 rinejo.
|
|
RE: je možno? 22.8.2011 10:23:26
|
|
|
|
rozilu
|
Glede na to kakšno je stanje pri nas, bi se kar strinjala, da čuti napetost pred vrtcem. Ne glede na to, če je tebi to OK. Vseeno je sprememba, povedala si verjetno mu, neka drugačna dogajanja in pogovori so že zdaj... Pri nas je isto, naša 22-mesečnica gre zdaj iz enega privat varstva (z več otročki, kjer se ima super) v pravi vrtec. Jaz sem živčna sicer zaradi drugih stvari, predvsem pa kar bo to zdaj prineslo neko drugačno rutino... Sem pa prepričana, da bo njej tam fajn, zadnjč sva ga šle pogledat, pa povedala sem ji, da bo tam ful otročkov (je ful družabna)... Upam da vsi hitro preidemo to fazo nervoze
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?