|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napete prsi
29.6.2005 10:56:07   
LANA37
Pozdravljene!

Naj vam povem, da moje M zaenkrat še ni. Včeraj sem iz same nestrpnosti naredila test Romed, ki pa je bil negativen. Od prve nosečnosti se spomnim, da sem imela zelo napete prsi. Ne morem pa se spomniti, kdaj se mi je ta znak pojavil. Zdaj pa so čisto mehke in me zanima, ali se katera, ki drugič dela na :duda:, spomni, kdaj približno postanejo prsi napete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napete prsi
29.6.2005 11:04:53   
baguSka
Nism bla še noseča - ampak čist različno - nekaterim že med ovulacijo in pol ostanejo napete, nekaterim po pričakovani M oz. po izostanku, nekaterim pa sploh ne.;)

(odgovor članu LANA37)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napete prsi
29.6.2005 11:35:54   
TANTRA
No, jaz sem dobila napete prsi precej pozno, mislim da v 6 tednu, prej pa so bile precej mehke, le bradavičke so bile ful občutljive.

(odgovor članu LANA37)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napete prsi
29.6.2005 18:40:11   
naja78
ej dobro vprašenje.to tudi mene zanima,predvsem zato,ker to pripisujejo tistim prvim znakom nosečnosti.nekateri opisujejo potemnjene kolobarje in povečane.
no na žalost ne vem kako to je ker še nisem bila :nosecka:.je pa baje različno.

(odgovor članu LANA37)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napete prsi
29.6.2005 19:28:40   
anajmad
Vsakič je drgač.Jst sem bla 3x nosečka in čisto vsakič je blo čist drgač.Je pa res,da napete prsi so eden izmed znakov nosečnosti,ampak ponavadi se pojavi napetost,ko imaš veliko nosečniškega hormona v sebi,baje:zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu LANA37)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napete prsi
30.6.2005 15:28:08   
soncka
oj
jaz sem sicer prvič:nosecka:. meni so se napele in povečale po cca 1 mesecu od zadnje :hudicek: in ker nisem imela občutka nosečnosti sem jih veselo pripisala:hudicek: ki pa ni in ni hotela priti. no potem sem izvedel da sem :nosecka: in letos, dokler še ni viden trebušček, se ponašam s prav lepom dekoltejem:)

(odgovor članu LANA37)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?