Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napenjanje in vetrovi - ali so to krčeki? 7.8.2008 20:32:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Krči se ponavadi pojavijo pozno popoldne oz. proti večeru. Ne poznam primera, da bi se krči pojavili samo zjutraj. Menim,da gre za navadno normalno napenjanje,ki je hvalabogu dobro - pomeni, da dela prebava, da se razvija črevesje in ne bo imelo dete krčev.
|
|
RE: Napenjanje in vetrovi - ali so to krčeki? 7.8.2008 21:07:44
|
|
|
|
MEDIKA26
|
Hojla Tudi našo punčko je okoli šestega tedna nenormalno zvijalo ponoči, tako, da je stokala v spanju. Šli smo k P, pa je blo vse ok. Tudi mi smo poskusli vse sorte kapljic (Antiflat, Sab Simpleks, Koroške vetrovne) pa nič ni pomagalo. Samo da minejo prvi trije meseci pol se bo pa samo poleglo.
|
|
|
|
RE: Napenjanje in vetrovi - ali so to krčeki? 7.8.2008 21:55:01
|
|
|
|
sandra85
|
mojega sinčka je začelo tako napenjat nekje pri 1 mesecu, pa tudi samo zjutraj. pol sem mu začela masirat trebuščka in telovadit z nogicami, da se je fajn sprdel. ko je bilo hudo, sem mu dala kakih 30ml plantex čaja, po katerem se je čez 5 minut tako pokakal in sprdel, da je bilo pol takoj vredu. to je trajalo nekje do 2,5. meseca
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Napenjanje in vetrovi - ali so to krčeki? 7.8.2008 22:57:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Krči se ponavadi pojavijo pozno popoldne oz. proti večeru. Ne poznam primera, da bi se krči pojavili samo zjutraj. Menim,da gre za navadno normalno napenjanje,ki je hvalabogu dobro - pomeni, da dela prebava, da se razvija črevesje in ne bo imelo dete krčev. Se strinjam. Pa mogoče pazi na prehrano.
|
|
RE: Napenjanje in vetrovi - ali so to krčeki? 8.8.2008 8:48:55
|
|
|
|
palas
|
Tudi moj je imel podobne probleme. Ful ga je napenjalo proti jutru tm od 5-6h, potem je bilo pa ok. Sicer krčov ni imel. Nekje pri 3 mesecih je to izginilo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?