karmen83
|
Našo zadnji mesec zelo napenja. Prej s krči in napenjanjem skoraj nismo imeli problemov, zdaj pa je vedno huje, pa čeprav bo kmalu stara 4 mesece. Starejša je, bolj jo muči, tako da več ne vem, kaj naj naredim. Ponoči še kar dobro spi, čez dan pa se večkrat začne jokati in cviliti, kot da bi jo kdo z nožem rezal, steguje nogice (sploh jih ne krči, samo steguje jih) in se steguje nazaj, da je cela trda, takrat ne pomaga nič, lahko jo nosim, ji pojem... pa kar ne neha in ne neha. Najhuje je, preden se pokaka oz. ko jo mučijo vetrovi, takrat se ponavadi tako napenja, da se še cela pobruha. Včasih sem jo lahko potolažila na prsih, zdaj pa samo joče, pa tudi med dojenjem parkrat potegne mleko, ga pogoltne in se začne jokati, pa spet parkrat potegne in ponovno jok... tako da se sploh ne naje. Mislila sem, da bo po dopolnjenem 3. mesecu boljše, ko pa zdaj gledam nazaj, je bilo takrat super, zdaj pa jo tako muči - ali je to normalno? Pa še nekaj me zanima - ali bi lahko na to vplivalo mazilo in svečke Faktu, ki mi jih je zdravnik predpisal proti hemeroidom? Te namreč uporabljam že mesec dni, malo pa vedno bolj muči. Mi lahko katera svetuje iz svojih izkušenj, ker če čez par dni ne bo bolje, bom res morala "zagnjaviti" pediatra. Lep pozdrav in hvala vsem, ki si boste vzele čas za nasvete.