|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napake - spol
6.8.2007 21:55:07   
Mbee
Zdravo, zanima me, ali se je pri kateri od vas zdravnik zmotil glede spola v 12 in 24 tednu oz. na NS in morfologiji?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.8.2007 5:46:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napake
6.8.2007 22:09:00   
scubadiver
mbee meni so napovedali na NS fantka na morfologiji pa punčko, tako da se je eden od njiju sigurno zmotil. Kateri, bom vedela pa najbolj sigurno novembra user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 22:15:37   
žarnica
No,pri meni se na NS ni videlo spola,se je pa videl v 16.tednu in sicerje rekel G,da je 100% fantek. Na morfologiji je pa rekel,da je 100% punčka,kar je potrdil še 2x zatem. Zdaj pa nisem več spraševala,če ne prej-bomo izvedeli čez 6 tednov.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 22:22:07   
cmokec
Meni so se prvič zmotili skoraj na vsakem pregledu, ker se je namesto 100% fantka, rodila ena lepa punčka.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 22:53:30   
Anonimen
Na NS, na morfologiji so napovedali fanta in je bil res.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 7:46:38   
Anonimen
v 24. tednu je bila punčka
nato pa mu je v 34. čudežno zrasel lulček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 7:55:23   
Anonimen
Meni na vseh pregledih napovejo oboje hkrati......pa nimam dvojčkov. Absolutno se noče pokazat. Zaenkrat je doma vse roza naštimano, bomo pa čez mesec dni vedeli, kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 10:05:52   
potepinka
Meni so na NS napovedali punčko na morfologiji pa fantka

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2007 10:47:00   
Ninica
meni so v prvi nosečnosti v 22. in 32. tednu obakrt napovedali punčko in smo jo tudi dobiliuser posted image . Sedaj  so mi tudi 2x napovedali punčko, to bomo pa še videliuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2007 11:33:21   
TinaUros
Meni se do 3d uz ni hotel pokazat. No, na 3d pa je blo videt enga lepga lulčka, da ga nisi zgrešit. Mi pa je nato na naslednjem pregledu moja G lepo razložila, kaj morajo oni gledat (strokovno) za potrditev, da je fantek. Ni zadosti, da vidijo samo lulčka, ker to je lahko hitro tudi punčka z bolj odebeljenimi sramnicami ( če ima mama preveč ženskih hormonov) Za fantka je potrebno videt moda, v njih malo tekočine (na uz temno obarvano) in v vsaki modi en majhen fižolček. Takrat ti pa ziher rečejo, da je 100%

Lp
Tina

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2007 13:03:52   
ajtak
Pri nas je G. na NS napovedala user posted image  (ampak je povdarila da ni povsem prepricana), na 3D pa 100% user posted image .
Ker mi ga je potrdila tudi moja G. na morf. sem prepricana da bo res user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2007 13:49:40   
Calena
Meni so na morfologiji v 1. nosečnosti rekli, da kaže, da bo punčka. Na kontrolnem UZ v 30.tednu je prim.dr.Cerar potrdil, da bo punčka in da lahko kupimo roza cunjice (da jih on odkupi če ne drži) in res se je rodila krasna punčka. Sicer pa se je meni že od začetka zdelo, da bo punčka. Ko je bil na NS utrip srčka 155, sem bila pa skoraj 100% prepričana.

Lp
Calena

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2007 15:47:17   
*bubi*
V 1. user posted image  se na NS ni videlo, v 20t in 30t pa so napovedali user posted image . In je bil res user posted image

Tokrat pa sem bila 2x na morfologiji in se ni videlo. Upam, da bo danes na UZ več sreče user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 15:48:02   
*bubi*
Ko je bil na NS utrip srčka 155, sem bila pa skoraj 100% prepričana.

Če to s srčnim utripom drži, da imajo fantki večjo frekvenco, punčke pa nižjo, bomo zelo srečni user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 16:04:28   
glista
Pri nas so povsem falili. Celo nosečnost so različni G (imela sem ogromno pregledov zaradi rizične N) bili trdno prepričani, da bo en konkreten fantek.
No, pa ni bil. Rodila se je konkretna punčka - čez 4kg.

Tole z utripom: babca je meni razložila, da če je utrip večji od 140 je punčka, če je pa nižji, pa fantek.

LP,
Pija.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Napake - spol
7.8.2007 16:35:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mbee

Zdravo, zanima me, ali se je pri kateri od vas zdravnik zmotil glede spola v 12 in 24 tednu oz. na NS in morfologiji?

Na NS sem bila samoplačniško in mi je ginekologinja napovedala user posted image . Takoj drugi dan pa sem bila na pregledu pri mojem osebnem ginekologu in ga vprašala, če je videt spol. Seveda mu nisem povedala kaj so rekli na NS. No, in on mi reče, da je user posted image . user posted image  Mu je zrastel čez noč. user posted image user posted image user posted image

Zdaj je več kot jasno, da so se na NS zmotili, saj je na morfologiji in na 3D UZ potrjeno, da je user posted image . 100% pa bomo seveda videli septembra. Ma mislim, da je kar 100%, saj mi je g. pokazal lulek. user posted image

(odgovor članu Mbee)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2007 16:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

v 24. tednu je bila punčka
nato pa mu je v 34. čudežno zrasel lulček

user posted image  user posted image  user posted image

Tvojemu je zrastel čez par tednov, mojemu je čez noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2007 20:56:10   
Laubica
Pri meni so obakrat rekli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2007 21:25:48   
valči
Pri 2. user posted image mi je na nuhalni rekeluser posted image ,v 32. tednu pa user posted image in sem jo res rodila.

Glede utripov pa je res to.Pri user posted image je bil povprečen utrip srčka od 120-140,pri user posted image pa od 140-160,na ctgju.
Očitno bom tokrat lahko na ctgju ugibala,kaj nosim,ker nisem vprašala za spol.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2007 22:42:02   
Mehičanka
Na NS je rekla, da bo fantek, na morfologiji pa, da bo verjetno punčka. No, pa je punčka.user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2007 12:31:45   
ronja
Ne, na NS ni mogla rečt, kasneje so vsi g. prav povedali - punčka, so mi pa zato vsi normalni ljudje na podlagi ljudksih vraž napovedovali narobe - fantka. Mi je blo prav hecno, kako so bili ziheruser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2007 14:18:22   
Azzurra
Na nuhalni svetlini so mi napisali utrip srčka, ki bi po dostopnih podatkih napovedoval punčko, a rodila sem zdravega fantka, tako da ne verjamem, če je dobro se na to zanašat.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.8.2007 14:28:09   
*lea*
Meni na NS niso nič napovedali...so rekli, da je še prezgodaj. UZ je pokazal 100 % user posted image  in je bil res.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.8.2007 14:53:57   
Anonimen
na NS je Pušenjak rekel da bo verjetno punčka.

na morfologiji je moj G dobro pogledal in napovedal fanta. na UZ v 32. potrdil še enkrat fanta, rekel da mu ni nič odpadlo...

še malo pa se bo potrdilo kaj in kako...

(odgovor članu *lea*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
8.8.2007 22:34:34   
lunca2
Na NS mi ni hotela povedati kaj je, je rekla da se še premalo vidi, na morfologiji v Trbovljah mi je napovedal user posted image in tudi user posted image se je rodil.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?