taja27
|
strinjam se, da je včasih pamento pisati anonimen, ko govoriš o resnih težavah. včasih kdo nima moči, da bi priznal, to sem jaz in to so moje težave. in to spoštujem. če se sprašuje za mnjenje je treba računati na to, da so mnenja različna. jaz naprimer nisem oseba, ki bi lahko podala svoje mnenje tako, kot ga velika večina pričakuje. povem lahko le to, kar si mislim in ne to, kar bi želel nekdo slišati. kar se pa tiče raznih komentarjev, je pa včasih res težko. me tko drži, da bi kdaj napisala kar si mislim, pa neham, ker se pač ne skrivam za skrivnim nikom. takrat odgovor kar preskočim, ker pač ne morem pisati nekaj 'kr tko'. zakaj? se mi je že parkrat zgodilo, da je med znanci potekala debata o varanju določene osebe, pa sem skomentirala, da to pa res ni moja zadeva. naj počne vsak kar hoče. in kakšen feedback sem dobila. ja tako praviš, ker tud sama varaš. halloo? a zato ker ne obtožujem drugih, tudi jaz varam? ne, jaz se držim načela: ne naredi nikomur nič takega, kar ne želiš, da drugi naredijo tebi. odkar, ne obtožujem drugih, se ne naslajam o njihovih težavah, ne ogovarjam in vedno mislim dobro, pomagam in pustim drugim živeti, mi gre resnično dobro. in to že več, kot desetletje.
|