|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nanny 911
10.12.2007 13:22:50   
Ajvy
Me zanima, kako vam je ta oddaja všeč...se je kdo našel v njej...kakšne se vam zdijo njihove metode.....

Beauty Comes With Dark Thoughts
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nanny 911
10.12.2007 14:22:05   
Anonimen
Oddajo rada pogledam, njihove metode so edino pravilno za trdo vzgojo otrok.. Super oddaja, poučna..user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 14:22:20   
Aja32
Mi smo se najdli v drugi varianto, ko počakamo, da oba zaspita, potem gremo pa ven iz sobe...user posted image user posted image user posted image Oddaja mi je kar všeč, samo preveč narejena po ameriško...
Sem jo pa včeraj prvič zasledila...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 14:23:32   
Anonimen
No, sem še to pozabila.. Kako pa veš, da to ne traja le tisti teden, ko so kamerani tam? Ker mene res zanima, če naprimer po 3.mescih še tako delajo kot so v tem tednu se naučili, ali je spet sranje...

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 14:31:31   
Anonimen
.... točno tako Angel rebelde.

Po moje pa je to vse skupaj igrano.
Če se zakonca prej več let ne razumeta, potem v enem tednu čudežno rešita vse težave, ker varuška moža poduči, da naj bolj upošteva ženo,......ah, no.....user posted image
Je pa tudi kaj pametnega najti. Ne rečem, da je oddaja čisto zanič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 14:51:47   
srursa
Meni je ta odaja ful fajn. Zelo poučno se mi zdi, da sem videla,da je vse odvisno kako se partnerja razumeta med seboj. Zdi se mi, da je pomemben partnerski odnos za dobro vzgojo otrok. Upam, da sem se iz tega kaj naučila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 15:13:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

No, sem še to pozabila.. Kako pa veš, da to ne traja le tisti teden, ko so kamerani tam? Ker mene res zanima, če naprimer po 3.mescih še tako delajo kot so v tem tednu se naučili, ali je spet sranje...

No, ta del me ne zanima...... če želijo imeti prejšnje stanje, naj ga imajo...v to se ne poglabljam....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 10.12.2007 15:24:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 15:28:56   
jessy@
No men je ta oddaja ful všeč, ampak se tudi sama sprašujem ali to traja tudi potem, ko kamere ugasnejo. Moral bi imet oddajo, kjer bi jih lahko videli čez par mesecev.
Pri nas zaenkrat takih težav še nimamo. Mislim pa, da za to oddajo izbirajo prave ekstreme in družine, ki imajo več otrok in ne sam enega ali dva.
Sem se pa ene parkrat prav nasmejala ob gledanju, nekajkrat pa sem bila prav zgrožena kaj maliuser posted image vse počnejo!
:))
lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 15:32:28   
Anonimen
Midva jo dostkrat gledava pa momljava zravn: najini ne bodo taki, najini ne bodo taki, najini ne bodo taki.....user posted image

Pa mene tud zanima kako jim laufa pol k se kamere ugasnejo.
So pa res take ekstremne familje. Bi se pa tud pri nas najdle take, zihr.

(odgovor članu jessy@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 15:44:06   
Naja30
Men je tud oddaja všeč, verjamem pa ne preveč v te metode. Sploh pa ne, da se v enem tednu vse čudežno reši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2007 16:00:35   
Ines.
Meni je tut ful všeč. Predvsem poučna je. Ene par for sem že puncala doma pri svojih in delujejo. Drugače za vzgojo uporabljam knjigo Johna Greya Otroci so iz nebes. Včasih imam občutek, da tudi te varuške na tv delajo malo po tej knjigi.

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2007 21:25:41   
baja*
Kje in kdaj pa je ta oddaja?

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2007 7:19:03   
jessy@
Oddaja je ob sobotah ob 18.10 in ob 19.05, ponovitev pa v nedeljo ob 12.00 in ob 12.55 na TV3.
LP

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 16:42:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ines.

Meni je tut ful všeč. Predvsem poučna je. Ene par for sem že puncala doma pri svojih in delujejo. Drugače za vzgojo uporabljam knjigo Johna Greya Otroci so iz nebes. Včasih imam občutek, da tudi te varuške na tv delajo malo po tej knjigi.

Bi te prosila za ime založbe, kjer je izšla

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2007 17:05:06   
Freycha
nekaj o temle Janezku user posted image

http://www.marsvenus.si/otroci_so_iz_nebes.php

pa še tole:

http://www.mladina.si/tednik/200235/clanek/knjige-02/

upam, da sem pomagalauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2007 17:07:32   
Freycha
Aja, kar se oddaje tiče. Sej zanimive zadeve izveš, samo ta odaja je malo blabla. Če je fotr prfuknjen in otroke spravlja v nevarnost (ena od situacij je bila taka), takega debila ne boš v enem tednu prepričal, da bo bolj pozoren na svoje otroke in njihovo varnost.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2007 17:09:45   
Freycha
pa še to sem našla:

http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=179673

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2007 18:58:45   
picola1
Sej mogoče niti ni tolk pomembno, če se res stvari poštimajo v enem tednu ali ne in če stvari ostanejo ok tudi po treh mesecih...Bolj pomembno se mi zdi, da je iz teh oddaj razvidno, da je za dobro vzgojo najbolj pomemben partnerski odnos, nato vse ostalo. Pomembno se mi zdi, da pokažejo metode za vzgojo pa če res delujejo v enem tednu ali pa v treh...Tudi če so stvari res zaigrane (nekatere najbrž res so), se da marsikaj naučit iz te oddaje in to je po moje tudi njen namen...
Ko sem se jst začela ukvarjat bolj z problematiko vzgoje in ko sem se pogovarjala z drugimi o tem, nisem mogla verjet, koliko ljudi se sploh ne zaveda (z mano in mojimi starši vred), koliko je res pomembna vzgoja za nadaljne življenje. In takšnim ljudem je po moje namenjena oddaja v prvi vrsti- da se začnejo zavedat tut tisti, ki se do tedaj tega niso...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?