Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 13:56:24
|
|
|
|
Skye
|
dispy nič obupati....veš tukaj nas je dosti ki delimo isto usodo in se mesečno srečujemo z to :hudicek: M..........morš razmišljati pozitivno in se ne preveč obremenjevati in videla boš, ko boš najmanj pričakovala boš zagledala :modri::roza: držim :miska::miska::miska::miska: zate, da bo to čim prej.
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:00:01
|
|
|
|
dipsy1
|
Saj vem..... hvala! Mi je kar malo lepše pri srčku, ko sem prebrala, da vas je kar nekaj s takimi težavami (:hudicek:)!!! Ampak toliko težje mi je , ker so v službi zraven mene tri :nosecka:, saj jim ne zavidam, sem vesela za njih .... ampak vseeno malo žalostna!!
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:01:58
|
|
|
|
Skye
|
čisto razumljivo...tud mene stisne pri srčku ko zagledam kakšno :nosecka:...ampak sem takoj zopet dobre volj, saj vem, da če je njim uspelo ni :hudicek: da tud meni ne bo:)
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:06:02
|
|
|
|
dipsy1
|
Kako dolgo pa se vidva trudita :nosecka:?
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:07:17
|
|
|
|
puri
|
Dipsy1, men je tut pri drugem :duda: trajalo pol leta, da je ratalo,.....saj bo, boš vidla! Držim pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:07:37
|
|
|
|
Skye
|
tud od oktobra;)
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:12:41
|
|
|
|
dipsy1
|
Moram priznat, da ste mi kar malo polepšale vikend :). Zdaj pa moram spet malo delat, če želim ob treh domov, k mojemu sončku!!!! Lep vikend vsem Tistim, ki še nismo :nosecka: - enkrat pridemo tudi me na vrsto
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:20:46
|
|
|
|
TANTRA
|
Seveda leto 2005 je rekordno in najlepša vzpodbuda, da vse ki še niso bodo letos srečnice....:bravo::bravo::bravo: Imam veze tam :angel: in sem že naročila k vsaki enega posebnega :angel:, :rozica::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:22:30
|
|
|
|
pika74
|
Pa ja de. Letos nam bo vsem ratal od fosilk do tamladih 8)8) :rozica::rozica::miska::rozica::miska::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:27:18
|
|
|
|
TANTRA
|
Seveda!!!!!!:miska::miska::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:28:35
|
|
|
|
Skye
|
tako se govori :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?