Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 11:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje punce, popolnoma sem :zmeden: in še 1x :zmeden: Ko sem poklicala za šolo, mi nihče ni omenil nalepk. Ko pa berem teme nazaj na forumu, se pa konstantno omenjajo neke nalepke, ki jih greš iskat v novo porodnišnico. Kdaj? Prosim, naj mi katera pove, za kaj se gre. Ker šola je danes ob 16ih, pa bi res rada vedla, preden grem tja (ker me bojo itak ven vrgli, ker sem premalo noseča za njihove norme, kdaj it v šolo) Hvala. Tinka 17T 4/7
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 11:58:43
|
|
|
|
pravljica
|
tinka a ti že greš? kdaj pa bi se naj po njihovem šlo? meni sploh ni za it...pa ne vem, kako naj speljem zarad možeka, ki nima potrdila...je bil prvič brez tega zraven, pa ne vem če mu bodo upoštevali izkušnje :zmeden:
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:01:04
|
|
|
|
makica 05
|
Mogoče si res malo prekmalu, saj boš do poroda že vse pozabila, komot greš na marčevski termin pa boš še vedno prekmalu. Nalepke pa dvigneš v sprejemu v porodnišnici z zdr. kartico.
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:01:16
|
|
|
|
ANJA5
|
Nalepke pojdi iskat v porodnišnico - izdajo jih v minuti in z njimi pridi danes v staro porodn. ob 16h. Nalepke se rabijo za evidenco - tako so meni rekli. Sigurno so ti jih omenili samo si pozabila. :)-:)- Lp,Anja
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:02:50
|
|
|
|
makica 05
|
Mož gre lahko na tečaj za očete ,traja 2,5 ure in dobi potrdilo, je pa vsak drugi ponedeljek v mesecu.
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:02:52
|
|
|
|
ANJA5
|
Pravljica - naj gre možek na tisto kratko predavanje (par uric) in dobi potrdilo - lahko hodi brez tebe. Se bo spet kaj na novo naučil. :)-:)-:bravo: Lp,Anja
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Oni te pa ne vzamejo pred 24T,ker če se SLUČAJNO otrok prej rodi, se itak rodi mrtev. Mislim, kr neki :grrr: Moja prijateljica je v 24T, pa greva kar skupaj.Grem pa zato, ker se mi potem 100% ne bo ljubilo s tistim tavelikim trebuhom. Sicer pa, če bojo kej preveč kompliciral, sploh ne bom šla. Itak moram rodit, s šolo al pa brez. Moj dragi je bil pri svojem prvem otroku zraven, ampak bo moral it zdaj na tisti hitri tečaj (neke dve uri je tam), da dobi potrdilo. Ni mi jasno, zakaj sploh tolk komplicirajo :zmeden: Sej pravim, kaj pa, če bi jaz morala it za tri mesece v Bukarešto na poslovno pot? A pol bi mogla it tam v šolo :zmeden: Mislim too much :grrr:
|
|
|
|
Nalepkice za šolo za starše 1.2.2005 12:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Makica 05, sej je vse okej, ampak kaj bi pozabila? Kako rodit?!?! Ne štekam, res ne. Pa sej nismo tumbaste, da bomo vse pozabile :)- A če bom pa s popadki prišla v porodnišnico, pa bojo vidli, da nimam šole, mi bojo pa rekli, da nej grem kar domov?! :)- :)- Eh, sej se ne smem tko sekirat :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?