Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nalepke za otroško sobo 13.3.2007 10:44:26
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz sem to kupila v BC, so fajn nalepke (lahko se uporabi večkrat), pri samolepilnem traku je podobno, samo nalepiš in daš spodnji del dol, tako kot pri klasični nalepki. In če odstraniš, gre z lahko to dol, brez da se na steni pozna karkoli. Jaz sem mojemu 5-letniku nalepila trak z Avtomobili iz filma...
|
|
RE: Nalepke za otroško sobo 13.3.2007 10:49:53
|
|
|
|
Maleal
|
Mina,a potem ta nalepka dobro drži ali se rada odlepi??
|
|
RE: Nalepke za otroško sobo 13.3.2007 10:53:57
|
|
|
|
Mina1
|
Predvsem ta trak zelo dobro drži, sicer moraš paziti, kako daš trak gor (naj ti nekdo pomaga) in sproti gladiš, da ni zraka vmes, zelo lepo izgleda. Tiste ostale nalepke, ki se lahko lepijo na okno, omare, stene, pa tudi držijo, se lahko večkrat dol snamejo, jih nalepiš recimo nazaj na eno folijo ali prozorno mapico in kasneje ponovno uporabiš. Jaz imam pri večjemu ta trak z motivom Avtomobili, je bil ful navdušen, pri malemu piškotku pa tiste "domače" živalice, ful lepo pride.
|
|
RE: Nalepke za otroško sobo 13.3.2007 10:55:23
|
|
|
|
Maleal
|
Thx, .
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?