Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nakupovanje............. 8.5.2011 9:53:57
|
|
|
|
malibauc
|
Zanima me, kako nakupujete ve/vi? Jaz imam namreč nekaj izdelkov, ki jih striktno kupujem v eni trgovini (moj dragi pravi, da se 'držim kot pijanec plota' , njemu je namreč vseeno), za ostale pa mi je vseeno, kje jih kupim. npr.: kislo zelje, wc papir, listnato testo - Hofer robčke v škatli, britvice - DM albert kekse, oblite s temno čokolado - Spar Pa ve?
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 10:27:48
|
|
|
|
mamamajča
|
Hej, dobro vprašanje. Kar se tiče kozmetike in osebne higiene, grem najraje kar v dm. Ampak ker ga imam pol ure stran, seveda zavijem tudi drugam, če je nuja. Sadje in zelenjava- Spar meso- lokalni mesar Ne kupujem recimo WCpapirja in pralnega praška trgovinskih znamk, zato mi je vseeno, kje to kupim. Torej se bolj držim tistega, KAJ kupim in ne kje. In čimmanj kompliciram. Moj dragi pa velikokrat preštudira, kje je kaj v akciji in nakupuje po tem sistemu. tako recimo 3x delamaris ribe so v jagru kar euro cenejše kot drugje, Fruchtzwerge pa kar pol eura dražji :)
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 10:42:58
|
|
|
|
Felicita
|
načelno vse v eni trgovini (hofer). če so pa kake posebne zadeve, pol pa v določeni - npr kako posebno/specifično meso kupimo vedno v sparu na Viču; sirčke v Leclercu; ribe v Leclercu. Kozmetiko jest kupujem v dm, starši pa običajno v mullerju. to pa mislm da je kr vse.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 11:20:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malibauc Jaz imam namreč nekaj izdelkov, ki jih striktno kupujem v eni trgovini. Pa ve? Jaz pa nimam določene trgovine, temveč določene izdelke (pa je čisto vseeno, kje jih kupim, glede na to, da so originali).
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 11:59:39
|
|
|
|
aknela123
|
hja, večinoma nakupujemo v Interparu in Mercatorju, kozmetiko v Dm (pomembna mi je tudi urejenost prodajale). Sem pa prejšnji mesec rekla, pa zakaj ne bi šla v kak diskont po nakup in sem šla v Lidl. Rezultat: polovico stvari, na katere smo navajeni, tam sploh nimajo, kaj šele Hofer, pa smo spet pristali pri običajnih trgovinah. Se mi zdi, da ko se navadiš na določene izdelke, večinoma kupujemo originale, težko preklopiš. Pogledamo pa vedno reklame in ko je kak "naš" izdelek cenejši, ga nakupimo, četudi ga glih takrat ne potrebujemo.
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 12:03:51
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz imam tud običajno določeno kaj v kateri trgovini kupim. Po večimi nakupujem v Lidlu, ker dobim skoraj vse, pa še na blagajni so hitre. To mi je zelo všeč. Določene stvari (ponavadi) najdemv reklamah in jih grem iskat, kjer jih pač imajo. Je pa tud tak, da sem včasih primorana kupit kaj na brzake kar v merkatorju, ki mi je tu najbližje, čeprav ne rada grem tja
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 12:06:06
|
|
|
|
arabela*
|
Aja pozabila omenit, da mehčalce pa zmeraj samo v Mullerju kupim, ker se mi zdi kje drugje škoda denarje dajat.....ker niso tako vredu. Pa običajno vse kozmetiko, šamponi, barve, prašek, paste.....se mi zdi daleč najboljši in tud ugoden V mullerju še nakupim slane prigrizke, ker enakih nikjer drugje ni za dobit
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 12:20:31
|
|
|
|
Freya88
|
Kupujem povsod:) Sadje in zelenjava = (izkljucno) Tus Bucno olje = Hura Tekoci pralni prasek = Lidl Gel za tusiranje = Eurospin Koruzni kosmici = Spar U bistvu imam v radiju 1km vse te trgovine + hofer (razen hura in lidl sta 5km)... tako da kupujem enkrat tu, drugic tam...! Kar je pa napisano zgoraj, so pa edine stvari, ki jih kupujem izkljucno v teh trgovinah...:)
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 15:39:36
|
|
|
|
Dadi
|
Žal smo mal primorani kupovati v Mercatorju, ki je 2 km stran. Ostale trgovine kot sta Spar in Hofer so 25 km stran, tako da grem morda le dvakrat na mesec tja. Ali pa možu naročim ko gre iz službe. Kupujem pa v Sparu: mokre krpe za brisanje po tleh (Sparova znamka), paštete. V Hofru pa občasno meso, vedno pa jogurte in skutke, mleko, sir.
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 20:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kamor me zanese, največkrat v Sparu, ker je dokaj blizu. Imam še bližje Mercator, pa vedno zapravim več kot v Sparu. Drugače imam pa nekatere "muhe": mascarpone za tiramisu - samo v Hoferju, z drugimi ni nikoli tako dober, deodorant Neutro Roberts - samo v Tušu, ker ga drugje nimajo, plenice in robčki - dm - ker nam ustrezajo,... Pa še kaka cvetka bi se našla
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 21:15:36
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: malibauc Jaz imam namreč nekaj izdelkov, ki jih striktno kupujem v eni trgovini. Pa ve? Jaz pa nimam določene trgovine, temveč določene izdelke (pa je čisto vseeno, kje jih kupim, glede na to, da so originali). enako
|
RE: Nakupovanje............. 8.5.2011 22:16:37
|
|
|
|
ronja
|
Vse v eni štacuni, 1x na 14 dni, ker se nama več ne da. Vmes gremo kdaj še na tržnico, pa na mlekomat, včasih dobimo kaj od sorodnikov (zelenjava iz vrta, pa jajca in mleko tudi dostikrat).
|
|
RE: Nakupovanje............. 9.5.2011 9:49:25
|
|
|
|
alda
|
većji nakupi oz špežo v Lidlu tj: mleko, mlečni izdelki, tekoči pralni praški,pašta Barila.Rio mare,... zelenjavo/dokler je ni na domačem vrtu/ in jajca pri kmetu meso 1x na 3-4mesca v Prekmurju moj ata nabavi pri prijatelju-mesarju kozmetika v Muller-ju ali DM, hrana za psa pa v Merkatorju, ker je naši mrcini najbolj všeč, piškotke pa ima rajši Lidlove..
|
|
RE: Nakupovanje............. 9.5.2011 11:09:27
|
|
|
|
koala
|
Zmrznjene stvari (ala špinača, zmrznjena zelenjava,..) v Hoferju, prav tako je prašek vedno iz Hoferja Sadje, zelenjava, mlečni izdelki, toast v Lidlu, meso ponavadi v Tušu, plenice v Mercatorju (Lumpi), stvari za osebno higieno v DM-ju,
|
|
RE: Nakupovanje............. 9.5.2011 11:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse kupujemo v eni trgovini. Nakupovanje mi je muka, moja taktika je podobna specialcem: hitro notri, z listkom, točno usmerjena k cilju in po najkrajši in najhitrejši poti ven
|
|
|
|
RE: Nakupovanje............. 10.5.2011 14:38:46
|
|
|
|
malibauc
|
Oooooooooooooooo, potem si pa kot moj dragi. Pa da ne bi slučajno še kaj več kupili....če sem rekla mleko, je to mleko IN NE ŠE jogurti pa kruh, pa...... Jaz pa vse še malo prešnofam.... . mamamajča- tudi reklame preštudiram , sploh če kupujem kaj večjega, npr. za , pa tudi kaj za sproti. Se vidi, da imam čas, zdaj, ko sem še doma. Prej nisem imela časa, potem pa .....še manj .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?