Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:03:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.4. Prihajam z nakupa v H&M. Vzela sem voziček od Mercatorja in odšla v trgovino z ne še dvoletno hčerko. V voziček odložim njena oblačila in pridno nabiram stvari.Na enkrat se ob meni pojavi varnostnik in mi teži zaradi vozička. Tega nikoli prej nisem doživela tam. Prerekam se z gospodom in nato on oddide vprašat poslovodjo če sem lahko tam.Malce naduto mi odgovori, da to smem le danes nato pa nikoli več ne bom prišla tako v to trgovino. Seveda mu nisem ostala dolžna, ker me je njihov odnos res presenetil. Res nikoli mi v nobeni trgovini v Supernovi niso težili zaradi vozička le tu. Menim, da če ne morejo sami nabavit malce manjših vozičkov pa naj nam ne težijo zaradi tega. Pa ve, kaj mislite???? Z mercatorejvim vozičkom si šla v HM? zakaj že? Ne razumem.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:08:56
|
|
|
|
4.4.
|
Ker imajo le oni vozičke in nobena druga trgovina tam notri.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:11:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.4. Ker imajo le oni vozičke in nobena druga trgovina tam notri. še vedno ne razumem...in kaj ima mercator veze s HM? Zakaj naj bi mercator dovolil uporabo svojih vozičkov v HM ali drugod? Jaz sem vedno mislila, da so za v njihovo štacuno.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:14:35
|
|
|
|
ada2
|
a ni bilo že pred leti nekaj govora o tem
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2009 18:14:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:19:42
|
|
|
|
4.4.
|
Ne razumeš Mercator nič ne komplicira.H&M ne dovoli da v trgovini voziš nakupovalni voziček. Oni imajo za nakupovaje le neke košare, kar ni priročnoza vse.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:40:48
|
|
|
|
Ribica **
|
4.4. - ze nekaj let ima H&M na vhodih nalepljeno nalepko s precrtanim nakupovalnim vozickom.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 18:45:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.4. Ne razumeš Mercator nič ne komplicira.H&M ne dovoli da v trgovini voziš nakupovalni voziček. Oni imajo za nakupovaje le neke košare, kar ni priročnoza vse. Ja pa saj če logično pomisliš, kaj če bi se vsi not nagnetli z nakupovalnimi vozički? Kam bi pa prišli? In Ribica ti je lepo odgovorila, da boš vedela za drugič in ne boš rabila bit več slabe volje.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 21:29:30
|
|
|
|
glen
|
Vem,da je zoprna stvar,ko nimaš s seboj otroškega vozička in ti pride prav voziček od mercatorja,spara,...da ga notri odložiš,sam je res mal tako, voziček je od mercatorja in je za uporabo v mercatorjevi trgovini. Nevem, pri nas v Kp v Supernovi,imajo vozičke od Spara(,sam ko prideš recimo v Muller,ti takoj prijazno povejo,da nesmeš z vozičkom notri, lahko pa ga pustiš takoj na vhodu pri varnostniku oz. blagajni. Meni se to zdi logično. Pa tudi nikoli negrem v BC z vozičkom od spara,mogoče kdaj,ampak rečem možu naj počaka pred bc z vozičkom
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 21:51:55
|
|
|
|
ledenka
|
ko si sam z malim otrokom, rabiš en voziček. meni v H&M niso še nikoli težili, je pa res, da mi mali sedi v vozičku. pa najprej grem tja, potem pa v Mercator. mi pa lahko tudi varnostnik nese košaro z nakupljenim, če hoče eni pač nimamo vedno možnosti varstva za otroke, ko gremo po nakupih, predno katera kaj reče.
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 22:14:13
|
|
|
|
mini86
|
men je npr smotan dt za tiste 15 min-al pa še mn vn voziček in mi je laži da uzamen od merkatorja al pa v citiyu os spara voziček in dam gor lupinco..ne vem kaj je to tok panika..a nj dam lupinco v uno njihovo vrečo oz kao košaro..sj se to ne dogaja skos oz ne hodjo vsi z vozički tja..no se mi je to zgodil v h&m-u v citiyu..kr neki naslednič sm prov rekla da ko bo do mene pršu varnostnik da bom rekla da ne morm dt tamauga nikamor ker mam voziček na servisu-pa da vidm kaj bo reku..KR NEKI
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 19.12.2009 22:57:50
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Saj je simpl. Nalepka je gor, prečrtan voziček. Taka je njihova politika in se je vsi držijo, če se je kdo ne, imajo pravico težit, čeprav marsikomu velikokrat pride prav. Drugače pa nihče nikogar ne sili, da gre v HM ali katero koli trgovino, lahko greš naslednjič, ko boš sama.
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 9:57:59
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Saj je simpl. Nalepka je gor, prečrtan voziček. Taka je njihova politika in se je vsi držijo, če se je kdo ne, imajo pravico težit, čeprav marsikomu velikokrat pride prav. Drugače pa nihče nikogar ne sili, da gre v HM ali katero koli trgovino, lahko greš naslednjič, ko boš sama. Se strinjam.Ene ste pa res težke.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 10:16:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Saj je simpl. Nalepka je gor, prečrtan voziček. Taka je njihova politika in se je vsi držijo, če se je kdo ne, imajo pravico težit, čeprav marsikomu velikokrat pride prav. Drugače pa nihče nikogar ne sili, da gre v HM ali katero koli trgovino, lahko greš naslednjič, ko boš sama. na zgornjem vhodu v Supernovi tega ni, vsaj jaz nisem opazila te nalepke
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 10:57:10
|
|
|
|
sayuri
|
Men je čist logično, da te je varnostnik opozoril. Predstavljaj si, da bi popolnoma vsi vzeli nakupovalne vozičke in rinili v H&M Komentarji nekaterih, da vam je pa tečno vzet za 15 minut svoj voziček iz avta Jaoooooooooooooooooo. Dobro, d animate dvojčkov. Ne vem, kako bi takrat sploh šle v trgovino.
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 11:00:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Men je čist logično, da te je varnostnik opozoril. Predstavljaj si, da bi popolnoma vsi vzeli nakupovalne vozičke in rinili v H&M Komentarji nekaterih, da vam je pa tečno vzet za 15 minut svoj voziček iz avta Jaoooooooooooooooooo. Dobro, d animate dvojčkov. Ne vem, kako bi takrat sploh šle v trgovino. Z dvema nakupovalnima vozičkoma
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 11:01:28
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Men je čist logično, da te je varnostnik opozoril. Predstavljaj si, da bi popolnoma vsi vzeli nakupovalne vozičke in rinili v H&M Komentarji nekaterih, da vam je pa tečno vzet za 15 minut svoj voziček iz avta Jaoooooooooooooooooo. Dobro, d animate dvojčkov. Ne vem, kako bi takrat sploh šle v trgovino. Z dvema nakupovalnima vozičkoma Razmišljam, kako bi to izvedla Bom naslednjič probala
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 20.12.2009 11:04:18
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Men je čist logično, da te je varnostnik opozoril. Predstavljaj si, da bi popolnoma vsi vzeli nakupovalne vozičke in rinili v H&M Komentarji nekaterih, da vam je pa tečno vzet za 15 minut svoj voziček iz avta Jaoooooooooooooooooo. Dobro, d animate dvojčkov. Ne vem, kako bi takrat sploh šle v trgovino. Z dvema nakupovalnima vozičkoma Razmišljam, kako bi to izvedla Bom naslednjič probala Vzameš 2 nakupovalna vozička in moraš imeti vrvico, no, kar špago - da ju povežeš .
|
|
|
|
RE: Nakupi v H&M Supernova-Rudnik 21.12.2009 8:32:24
|
|
|
|
ksenjak
|
Tudi meni se je to zgodilo v C&A v Kranju, kamor me varnostnik ni spustil noter z nakupovalnim vozičko in jajčko z otrokom. Kaj čmo, mislim, da imajo res neko nalepko s prečrtanim nakupovalnim vozičkom. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?