Naja31
|
Zivjo, jaz sem tudi gledala razpis za Kamnik in ce se kaj spomnim, so 80 kvadratna stanovanja tam nekje kot bosta vidva dala za staro. Ne vem ce je kaksna bistvena razlika. A pa je v Kamniku se kaksno prosto stanovanj? Kakor jaz vem so tisti, ki so bili izbrani, bili ze obvesceni, tako da tudi ni nujno, da bosta to tega stanovanja preko sklada tudi prisla. Midva sva iz LJ in sva tudi razmisljala, da bi se prijavila na razpis. Predvsem moj moz je bil full proti, ker ima tako sluzbo, da bi moral veckrat na dan v Lj, kar bi mu iz Kamnika vzelo kar precej casa. Nima sluzbe od 8h do 16h in potem ko je enkrat doma, ne gre nikamor vec. Pri nama je to, da bi se morala toliko peljati v sluzbo, pretehtalo, saj sva zdaj v Lj na taki lokaciji, da imam jaz do sluzbe 5 minut, on pa 15 minut. Na razpis se potem nisva prijavila, ceprav sem ppepricana,da bi dobila, saj bi poleg pik za mlade druzine, dobila tudi dodatne pike za moj status mlade raziskovalke. Tudi to,d a kupiva in potem prodava ter zasluziva, ni pretehtalo, saj je v kupoprodajni pogodbi klavzula, da ne smes prodati naprej v manj kot 5ih letih. Sina čuva tašča , ki je v Ljubljani, zdaj čisto blizu nas, tako da s tem ko njega peljeva v varstvo, ne zgubljava preveč časa. Poleg tega je mene od stanovanja preko sklada odvrnilo to, da imajo novi kupci toliko pritožb. Saj ne rečem, da se bo ponovil Dragomelj, ampak nikoli se ne ve Tisti, ki se vsak dan peljejo v Lj v službo, bodo rekli, da ni problem. Ja, saj verjamem, da ni, ampak če imaš to možnost, da se ti ni potrebno, potem sva se midva odločila, da se ne bova. Pa bi za ta denar koliko stanejo stanovanja v Kamniku, v Lj dobila pol manjse. Mi se konec leta selimo v večje, 3 sobno, 72 kv m, ravno tako potrebno celotne prenove (okna, vrata, kopalnica, kuhinja, .... Računam, da bomo za prenovo in celotno opremo rabili 5 milijonov. Pri meni je to,d a ne preživim pol dneva v avtu, odločilen faktor. Pri vama je lahko nekaj drugega. Upam, da se ti kaj pomagala pri vasi odlocitvi. Najprej pa rpeveri katera stanovanja v Kamniku, so sploh se na voljo, ce so katera. Cau, Naja
|