Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Rada bi s to akcijo čimprej zaključila in naročilo željeno za vse nas. zato je to zadnji poziv za tiste, ki si želijo kaj naročiti, da me mailajo na domači mail mojca.ivan@siol.net
Tam lažje pogledam, na RR sem bolj malo, še takrat ko sem dela počasi. zato bo šlo tam hitreje. Za odsotnost pa se opravičujem, smo bili zaradi razsutja sobe off line en teden!!
bodite lepo in čuvajte bušije. V pričakovanju mailov lep dan :-)