|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup pohištva
12.12.2008 21:49:51   
Anonimen
Kje se splača kupovat pohištvo - iščeva kuhinjo.  Simpl, funkcionalno, moderen stil, vključno s štedilnikom, pomivalnim strojem in hladilno omaro z zamrzovalnikom.
Brskava tudi za garderobno omaro.
Je bolje pogledat v Sloveniji ali kje v tujini. Kupit že narejeno ali naročit pri kakšnem mizarju?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup pohištva
12.12.2008 22:02:49   
urška
jaz sem za ikeo. vedno. njihovo pohištvo ima zame vse lastnosti, ki si jih  naštela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 22:15:48   
Anonimen
Pa imajo cele kuhinje? A nimajo pri njih tako, da kupuješ po elementih, al sem čist mim usekala?

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 22:39:38   
urška
ja u bistvu si sam sestaviš kuhinjo. imaš različne omarice, različne fronte, različne barve in potem sestaviš. kar pač rabiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 23:15:19   
ely*
Samo ne it v harvey norman.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2008 8:27:50   
Pikapolonica_
Ja, Ikea ima luštne sestave, pa še to je pozitivno, da če si vredu spremljaš kuhinjo preko neta, da jo lahko kar isti dan domov odpelješ.
Mi smo sicer vzeli Dan Kuchen kuhinjo, ker se je res splačalo, sva dobila toliko popusta z možem, da se ji nisva mogla upret.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2008 9:47:00   
urška
ja res je. pri ikei si lahko že doma vse sestaviš v njihovem računalniškem programu (mislim da ga majo tudi za kuhinje) potem preveriš zalogo na netu in če vse imajo lahko kuhinjo isti dan dobiš. je res, da jo moraš sestavit sam, ampak to niti ni tako težko. vem da majo tudi možnost montaže, za doplačilo, samo ne vem kako je s tem v sloveniji.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2008 9:58:00   
Anonimen
Pa ne iti v Rutarja, je bilo že vleiko napisanega.
Lahko pa prideš k nam user posted image user posted image .

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2008 9:59:41   
Anonimen
Pa ne iti v Rutarja, je bilo že vleiko napisanega.

Joj, to pa res.
Se nikoli kupovala tam, sam slisala pa marsikaj (brez da bi sprasevala user posted image ).

Meni so se pohvalili s Harvey Normanom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2008 15:13:24   
noe
Jaz ti priporočam Panles.Midva sva se super zmenila .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2008 15:16:25   
Anonimen
Naslednja moja kuhinja bo pobles. Ker majo res super rešitve in kakovost.
Trenutna je svejina, ji tud nič ne fali razen kuharce pa snažilkeuser posted image .
Z rutarjem sva bla pa tud čist zadovoljna. Z lesnino pa ne.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2008 17:10:03   
Barbara_L
Midva sva naročila dan kuchen.Nisva je še sicer dobila, vendar komaj čakava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2008 21:23:15   
nananaja
Od lani spomladi imam Dan kuechen, kupljeno v kranju. sem zadovoljna, ker mi usteza in je všeč. Smo pa imeli reklamacijo, ker so poslali prekratek pult (za dolžino prostotoječega pom.stroja) a so jo rešili v obljubljenem roku.

Sva z možem iskala v lesnini - svea - in gorenju, kjer bi dobila v podobnem cenovnem razredu podoben stil. V rutarju je bila tista, ki nama je bila všeč, dražja (tudi s 30% popusta), pa še malo smešno so pogojevali popuste.

je pa odvisno, kakšne so želje. jaz sem želela dokaj kvalitetno in funkcionalno kuhinjo z gladko fronto, ne pa super moderne, ker se mi pri teh zdi več stvari nepraktičnih. cena je tudi odvisna od določenih dodatnih elementov, npr, vitrine, kovinski izvlečni deli, razni zaključki...  ker teh stvari nisem marala, je bila končna cena tudi zato zmerna.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2008 20:51:15   
Barbara_L
nananaja, kateri tip pa sta kupila?

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.