Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup otroške opreme v Ikei-i 11.9.2014 10:46:57
|
|
|
|
*cvetka*
|
Jaz sem bila prejšnji teden v Ikei v Italiji v Vilešu. Pri nas je otroška sobica komplet z Ikeje. Mislim, da se kar splača, tudi izbire je veliko in predvsem imaš vse na enem mestu - tudi ostale stvari za stanovanje. Tudi kar se cen tiče imaš različno - lahko kupiš poceni, lahko pa tudi dražje. Kar se pa tiče zaloge, lahko pogledaš na njihovi spletni strani in prav za določeno prodajalno - če je na zalogi in kolk artiklov še imajo. LP
|
|
|
|
RE: Nakup otroške opreme v Ikei-i 11.9.2014 19:32:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magg ? Se dejansko splača in Jaz mislim, da ne, ker to ni pohištvo, ki bi zdržalo kaj več kot eno krajše otroško obdobje, kaj šele celo otroštvo in mladost. Niti po kakovosti, niti po dizajnu, vsaj meni ne - če gledaš "otroške sobe". Plus montaža je tako kot je,home made. Če znaš, zdrži in se splača, če sestaviš napol, potem je verjetno tudi na pol. Meni je ljubša domača proizvodnja, ki vsaj pri nas leta ali celo deset_letja drži prvotno obliko ob normalni uporabi in vzdrževanju. Je pa treba v osnovi malo bolj načrtovat, kaj in kako boš s pohištvom in dodatki v različnih obdobjih življenja, tako funkcionalno kot estetsko.
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 11.9.2014 19:33:10 >
|
|
RE: Nakup otroške opreme v Ikei-i 12.9.2014 12:36:58
|
|
|
|
irenav
|
Imamo dvojčka. Iz Ikeje smo imeli zložljivo previjalno mizo in stolčke - oboje Antilop. Res so nam dobro služili in jih priporočam. Nekaj opreme smo kupili rabljeno - lupinice Romer, posteljici Lip Poljčane (možnost dvigovanja in spuščanja stranice). Najdražji je bil nov voziček - TFK (650€). Vsa oprema - brez cunjic, me je stala manj kot 1000 €. Vse sem uspela kasneje prodati, saj sem dobila dokaj ohranjene stvari, mi pa jih tudi nismo uničili. Oblačila sem večino dobila rabljeno, nekaj za darila, zelo malo pa smo kupili. Imamo par in sta bila zelo redko oblečena enako.
< Sporočilo je popravil irenav -- 12.9.2014 12:41:40 >
|
|
RE: Nakup otroške opreme v Ikei-i 12.9.2014 22:02:25
|
|
|
|
Magg
|
Irenav prosila bi te, da mi poves kaj vec o TFK vozicku, meni je tudi ta vsec. Vam je dobro sluzil? Kje si ga kupila in katerega leta? Za ostale inf. pa tudi hvala!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?