Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup oblačil v Celovcu 18.3.2009 20:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
V city Arcaden imajo eno ful llustno trgovino do No name.. res lepe stvari. kvaliteta je v redu (smo akr nekaj stvari prenosili), cene pa v stilu Okaidija. C&A v City Arkaden ima tud kar dost izbire....pa nekaj je je tud v samem centru emsta v C&A.. vec ti pa ne znam povedat :)
|
|
|
|
RE: Nakup oblačil v Celovcu 18.3.2009 23:15:11
|
|
|
|
norge
|
V centru je velik C&A, kjer imas precej stvari za otroke, H&M je še mal naprej, je tud otroški oddelek, v City Arcade sta tud oba, sam nevem kako sta založena z otroško robo, v nakupovalnem centru Sud je pa C&A bolj majhen (samo en štuk) in nimajo nič otroškega, H&M je pa veliki in imajo kar velik robe za otroke (celo nadstropje).
|
|
|
|
RE: Nakup oblačil v Celovcu 19.3.2009 10:03:27
|
|
|
|
piko12
|
Tud CA v sudparku ima en vogal za otroke. Ampak se bolj splača v center, ker imaš cityarkaden in ostala dva HM in CA na peš razdalji. Parkiraš v cityarkaden al pa pod tistim trgom, ko je zmaj gor (Neuesplatz???) in je itak vse na razdalji 5min peš.
|
|
|
|
RE: Nakup oblačil v Celovcu 19.3.2009 20:18:26
|
|
|
|
tasa.m
|
Mene pa zanima kje je city Arcaden, a v centru. Hvala!
|
|
RE: Nakup oblačil v Celovcu 20.3.2009 8:54:15
|
|
|
|
piko12
|
Ja v centru. Če stojiš na tistem trgu, kjer je maketa Celovca (pa tud HM in še kup štacun) tako, da imaš maketo celovca za ritjo, si obrnjena proti eni ozki uličici in po njej greš cca 200m pa si v city arkaden. je pa prenovljena stara zgradba in ne zgleda kot šoping center. Če greš pa z avtom, imaš pa table in pripelješ direkt v njihovo garažo. Jaz sem ga 1. lažje našla kot Ikeo.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.