Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 20.8.2008 20:45:53
|
|
|
|
urška
|
si poskusla na www.amazon.de?
|
|
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 20.8.2008 20:53:50
|
|
|
|
Naja31
|
Pa tudi na e bayu se najde kozmetika.
|
|
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 20.8.2008 21:00:02
|
|
|
|
Katey
|
Hvala obema , si bom pogledala.
|
|
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 20.8.2008 22:05:42
|
|
|
|
bumerang
|
Definitivno ebay... in licitacije. samo potem se ne boš mogla ustavit. naj mi že kdo blokira stran, v zadnjih dnevih sem nakupila od OPI lakov do parfumov, L'occitane izdelkov in Sephora šmink, vse ful poceni ampak ko vse skupaj seštejem me je groza.
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 21.8.2008 8:57:08
|
|
|
|
zmajči25
|
Ojla, bumerang, dej mi malo razloži kako vse skupaj poteka na eBayu. Sem šla na it. stran in malo prebrala navodila, kako se prijaviš, kako opraviš nakup, nisem pa zasledila podatka ali zadeve pošiljajo tudi v Slo ali ne in kakšni so stroški poštnine. Carine pa itak ni treba plačat, če gre za izdelke, ki se pošiljajo znotraj EU. Kaj pa glede izdelkov iz ZDA? Me je prav "zasvojil" tale eBay in sem si že pripravila listo stvari, ki jih je "treba" kupit....
|
|
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 21.8.2008 15:01:54
|
|
|
|
bumerang
|
Zmajči, na italijanskem se menda ne moreš registrirat, če nimaš codice fiscale. Zato se registriraj kar na ebay.com in potem po registraciji se z imenom in geslom prijaviš na ebay.it. Bo vseeno šlo. To, kako je s poštnino in pošiljanjem predmeta, je odvisno od predmeta do predmeta, navodila so v "oglasu" zapisana s strani prodajalca. Je pa vsakič različno. O uporabi ebaya je najbolje, da se pozanimaš kar na iskalniku tukaj in na MON-u, je dovolj jasno napisano. No, vsaj jaz sem spomladi, ko sem začela s trošenjem denarja, uspela razumeti. Enako velja za Paypal, ki je najbolj razširjen in najbolj varen način plačevanja. Tako da si najprej malo prebrskaj že zapisano, potem pa, če imaš kako specifično vprašanje, vprašaj.
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 25.8.2008 15:01:51
|
|
|
|
zmajči25
|
Torej, sem se registrirala, odprla Pay-pal račun, rada bi kupila tisti Ped-egg. A mi lahko kdo prilepi link od prodajalca? Sem gledala na ital. eBayu pa nisem nikjer zasledila, da pošiljajo v tujino? Kje ste tiste, ki ste kupile Ped egg preko eBaya in koliko vas je prišlo vse skupaj koštat (vključno s poštnino)?
|
|
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 25.8.2008 19:20:29
|
|
|
|
bumerang
|
Ko iščeš, glej, da ti pokaže zadetke iz vsega sveta, sicer ti bo kazalo samo zadetke iz italijanskega ebaya (če se prijaviš na .it). Ker se ponudba dnevno spreminja, je težko reči kdaj je katera ponudba najboljša. Zdajle imaš npr. na licitaciji ugodno tale dva: http://cgi.ebay.it/Ped-Egg-Professional-Pedicure-Foot-File-As-Seen-On-TV_W0QQitemZ170253855144QQcmdZViewItem?hash=item170253855144&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 ki je pri meni trenutno na 2,99$ s poštnino 3,80$. in http://cgi.ebay.it/NEW-PED-EGG-Pedicure-Foot-File-As-seen-On-TV-IN-UK_W0QQitemZ160275410820QQcmdZViewItem?hash=item160275410820&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 0,99 funtov s poštnino 3 funte. Pri obeh si izbereš "tenere d'occhio questo oggetto" in potem na svoji strani "Il mio Ebay - Riepilogo" slediš kaj se z avkcijo dogaja. Če želiš bidat, potem klikni na "fai un'offerta" in sledi navodilom ampak potem je nakup zate zavezujoč, če dobiš licitacijo. Med zgornjima dvema možnostima bi, če bi bil znesek enak, izbrala seveda Veliko Britanijo, ker je pošiljka pri tebi v par dnevih pa še čez carino ne gre. Če bi sama izbirala, bi zbrala tole ponudbo, ki ni na licitaciji, ker se mi za par eurov ne bi dalo čakat par dni na izid licitacije. Pa pri tako majhnih cifrah so končni zneski velikokrat višji od takojšnjega nakupa, ker ljudi zgrabi sindrom tekmovanja. http://cgi.ebay.it/PED-EGG-PEDICURE-FOOT-FILE-QUALITY-ASSURED-NEW_W0QQitemZ170249622342QQcmdZViewItem?hash=item170249622342&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 pride še kak euro manj od tega kar sem pred tednom plačala sama.
|
|
RE: Nakup kozmetike preko spleta 26.8.2008 8:07:54
|
|
|
|
zmajči25
|
Hvala, bumerang, sem že uspešno opravila prvi nakup , sedaj čakam še pošiljko. Mi je pa najbolj enostavno kupit stvar takoj in ne bidat, ker nimam potrpljenja čakat par dni. Sicer pa imam že ogledano nekaj stvari za naprej.... Boga moja kred. kartica!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.