|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:26:14   
snorlax
Hojla!

Mene pa zanima, kateri digitalni aparat je po vašem mnenju najboljši? Na kaj je treba pazit pri nakupu? Ali so poceni digitalci tudi zanič? Vaše izkušnje prosim.

L.p.:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:27:31   
snorlax
Sorry, seveda govorim o fotoaparatu.

L.p.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:28:21   
Anonimen
Mi imamo Sonyja in so barve full lepe - sem videla že dosti fotk pa so naše najlepših barv.

Več bo pa Joe ali pa primoza in BigW povedal .. (samo Joe navija za Canona:hudicek: )

lp,:fis:

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:30:14   
Anonimen
Edino lar vem o digitalcih je to, da je treba paziti na pixle, torej koliko mio pikic ima. Baje je 5 mio. že OK (lahko tudi ne, ker nisem na tekočem s podatki). Ampak tisti za 30 jurjev naj bi bili OK. Kaj bolj tehničnega bo pa kakšen moški povedal, a ne?

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:36:41   
snorlax
Saj zato me zanima, ker se mi zdi, da če ga že kupimo, potem je boljše, da kupimo malo boljšega. Zato me zanima, če je kateri tu gor, ki se ukvarja s fotografiranjem amatersko ali profesionalno. Če greš v trgovino s fotoaparati, ti ponavadi tak al tak hočejo prodati najdražjega. Ni pa nujno, da je tudi najbolj dober.
Jaz sem na tem področju bolj :zmeden:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:39:50   
Anonimen
:)-:bravo:mi mamo 3.0 mega piksel pa je tudi zelo dober lepe slike dela.sem ga pa kupila lani v Obiju so meli akcijo za 15 jurjev.dober je zame.:)-mam pa namen no ne vkratkem ampak ,ko bo malo vem mani kupiti kamero le tega še nimam.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:41:21   
Anonimen
Evo ena internetna stran, kjer ocenjuje digitalce, če ti bo kaj pomagalo:

http://www.monitor.si/testi.php?cat=4&act=ct

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakup digitalca
18.6.2005 20:45:43   
Anonimen
Aja, pa še to sem se spomnila, da mi je enkrat moj bratec razlagal, da je dobo, če ima poleg digitalnega (ali kako se že imenuje) tudi navadni zoom.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nakup digitalca
18.6.2005 21:26:23   
soseda
Mi imamo Canona in smo zelo zadovoljni s slikicami. Pa še film lahko posnameš:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nakup digitalca
18.6.2005 21:29:27   
tesa
Mi imamo Canon PowerShotA80 in je super. Men je fajn, ker ima dovolj pikslov, dovolj optičnega zuma 3x(to je pomembno za dobro sliko), digitalni zum 4x. Je pa super tut to, da ima zadaj ekran, ki ga lahko zapiraš in obračaš. S tem ga ne poškoduješ in še slikaš v različnih kotih. Skratka za enega amaterja, je to baje po različnih menjih in referencah optimalen.
Včasih je bil čez 90tisoč sit, zdaj pa ga dobiš že precej ceneje. Pa super je, da imaš CF kartica vsak 256MB.
LP:miska:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nakup digitalca
18.6.2005 21:31:42   
Anonimen
Aja, mi mamo Sonyev Cyber shot DSC-P72. Ja, pa to itak da se lahko snema filmčke (vidm, da piše MPEGmovie), pa 3x optični zoom pa 3.2 mega pixlov :)

lp,:fis:

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nakup digitalca
18.6.2005 22:27:59   
bobika
Po moje je veliko odvisno od kvalitete fotoaparata in imena firme.
Jaz prisegam na canona. In nikoli ne bi nabavila x fotoaparata za mali denar. Sicer pa že za okoli 40.000 dobiš kr vredu canonov fotoaparat za vsakdanjo uporabo. Pomoje, če te fotografiranje ne zanima preveč je to čisto dovolj.
Seveda pa je odvisno od tega koliko si pripravljena odšteti za to škatlico in koliko boš uporabljala nastavitve fotoaparata. Malo boljši imajo miljon nastavitev in moraš kr malo naštudirati funkcije.
Tukaj je link od fotoaparata za "nedeljske" fotografe
http://www.rolan.si/index.cfm?str=artikel&id=23948&nas=&ban=999999

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nakup digitalca
18.6.2005 22:42:37   
andrejaz
Pa sama velikost fotoaparata je lahko tudi eden od kriterijev pri nakupu, npr. Canon Ixus so zelo majhni cca 8x5 cm in lahki. Kljub majhnemu fotoaparatu pa je zaslon zelo velik - cca 5cm diagonala.

Predlagam Canon Ixus 40:bravo:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nakup digitalca
18.6.2005 23:35:02   
Skabi
snorlax, v Planetu Tuš (saj ti ni predaleč,a ne? )v Celju pojdi v Foto Tabor. Nama so tam zelo prijazno vse razložili in predlagali, kaj bo najboljš. pa sploh ni bil najdražji. Kupili smo canon powershot A80. Imamo ga že skoraj dve leti in nam fajn služi. Največkrat uporabljamo avtonastavitve (čeprav sem prisegala, da se bom vse naučila) in kamero.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nakup digitalca
19.6.2005 0:49:54   
sergeja26
Ola!
Pri nakupu fotoaparata glej na optični zoom- naj ga ima čim več- to je zoom kolk lahko ti slikan objekt dejansko približaš- digitalni ni tolk pomemben; glej tudi na št točk, torej pixlov- tam vsaj 4.0 mio je ok in več...Zakon je Canon, al pa Olympus; Fajn je če ima vrtljiv lcd-zaslonček, saj si s tem olajšaš slikanje makro(bližinskih) in seveda ostalih posnetkov iz raznih kotov... Canon powershot A95, Canon powershot S2IS,....
No zelo splača se ti kupit prek spleta- je bolj ugodno... tu imaš link pa si malo poglej cene...
http://www.enaa.com/oddelki/foto/default.asp

lp, sergeja:rozica::rozica:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nakup digitalca
19.6.2005 7:35:31   
snorlax
Hvala vsem za informacije. Zgleda, da so Canon fotoaparati najbolj cenjeni. Vsekakor bom šla v kakšno fototrgovino po nasvet. Samo toliko, da malo vem, kakšne izkušnje imate vi z digitalci.

Thanks!:):):)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?