Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nakup Fisher Price igrače v Baby Centru BTC 13.5.2005 10:52:42
|
|
|
|
Abby
|
V Baby Centru v BTC sem po telefonu naročila Fisher Price Little People hiško. Dobavljena je bila v zglednem roku, vendar so v sicer tovarniško zaprti škatli manjkali 4 kosi: trije vijaki in ena figurica. Poklicala sem v trgovino, kjer so mi rekli, naj zadevo na njihove stroške pošljem nazaj ali jo osebno dostavim, da mi jo bodo zamenjali ali pa izvedli postopek reklamacije. Zdaj sem pa v dilemi: naj pošljem reč nazaj ali ne? Če ne dobim manjkajočih delov, se bom sama pri sebi jezila vsakič, ko bom pogledala igračo, če pa jo pošljem, pa ne vidim garancije, da mi bojo novo res poslali. Naj bi jo, ampak ene sigurnosti pa le nimam. Še najraje bi jo nesla osebno, kar pa ne pride v poštev, ker je predaleč. Ali ima še katera podobne izkušnje? Kaj mi svetujete?
|
|
|
|
Nakup Fisher Price igrače v Baby Centru BTC 13.5.2005 10:54:32
|
|
|
|
Urška*
|
Abby, vsekakor pošlji nazaj! Jaz verjamem da ti bojo novo poslali.:rozica: LP:)
|
|
|
|
Nakup Fisher Price igrače v Baby Centru BTC 13.5.2005 11:07:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bi jim tudi zaupala.
|
|
|
|
Nakup Fisher Price igrače v Baby Centru BTC 13.5.2005 11:16:44
|
|
|
|
Moyca_
|
zakaj jim pa ne zaupaš- saj dobiš neko potrdilo da si poslala
|
|
|
| Stran: [1] |
Kg med nosečnostjoBožička09Koliko kg ste pridobile med nosečnostjo?manj kot 7kg (
11%)
od 7 - 9kg (
11%)
od 9 - 11kg (
15%)
od 11 - 13kg (
22%)
od 13 - 15kg (
11%)
več kot 15kg (
30%)
Število vseh glasov: 179Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!