Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naklepala nisem niti 1 točke 12.8.2005 15:25:42
|
|
|
|
Margareta
|
Mogoče tole ne paše na tale forum, ampak ne morem verjeti, po kakšnem sistemu pridobivaš točke za vpis otroka v vrtec. Včeraj sem oddala vlogo za vrtec za mojega:duda:, potem pa še pogledala koliko točk sem dosegla (več točk pomeni večjo možnost, da dobiš vrtec) dosegla sem 0 točk. Nisem samohranilka, moj otrok nima priporočila pediatra, nisem študentka, :duda: nima brata ali sestre, ki bi bil že vključen v vrtec, ....:( Pa že takoj so mi dali vedeti, da nimam šans. Ne vem kaj bom naredila. Verjetno ga bom morala kar v Lj vozit, kjer sem zaposlena. Sramota.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2005 16:09:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Naklepala nisem niti 1 točke 12.8.2005 16:32:11
|
|
|
|
špelica
|
Pa pravijo, da v Sloveniji manjka otrok!!!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: