|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naklepala nisem niti 1 točke
12.8.2005 15:25:42   
Margareta

Mogoče tole ne paše na tale forum, ampak ne morem verjeti, po kakšnem sistemu pridobivaš točke za vpis otroka v vrtec.
Včeraj sem oddala vlogo za vrtec za mojega:duda:, potem pa še pogledala koliko točk sem dosegla (več točk pomeni večjo možnost, da dobiš vrtec)

dosegla sem 0 točk.
Nisem samohranilka, moj otrok nima priporočila pediatra, nisem študentka, :duda: nima brata ali sestre, ki bi bil že vključen v vrtec, ....:(

Pa že takoj so mi dali vedeti, da nimam šans. Ne vem kaj bom naredila. Verjetno ga bom morala kar v Lj vozit, kjer sem zaposlena.

Sramota.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.8.2005 16:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margareta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2005 16:32:11   
špelica
Pa pravijo, da v Sloveniji manjka otrok!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2005 18:04:28   
MonikaPon.
Tudi mi smo bili zavrnjeni v dveh vrtcih in se na odločbo v določenem roku pritožili. In spet smo bili v obeh zavrnjeni.

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!