Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 20:15:05
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz ga tudi nisem dobila. Odločbo sem tudi jaz dobila ta mesec (na začetku).
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 20:25:38
|
|
|
|
marjetica82
|
tudi jaz sem dobila ta mesec odločbo a denar ni bil danes nakazan
|
|
|
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 21:29:35
|
|
|
|
MissTerious
|
Se opravičujem, če se motim, ampak a ni po prejemu odločbe še 15dnevni rok za ugovor? Mislim, da nakazujejo, ko ta rok preteče...torej ob naslednjem terminu izplačil, ki je 12.7...seveda nisem bolj papeška od papeža, to je pač moje mišljenje...
|
|
|
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 21:36:32
|
|
|
|
Pepita
|
Meni je bilo razloženo na CSD, da so na koncu vsakega meseca obračuni in bomo tisti, ki smo dobili v začetku junija oz kadarkoli v juniju dobili nakazano v juliju.
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 21:37:19
|
|
|
|
tulpek
|
Pritožba ne zadrži izvršitve... A so vam mogoče prejšnje mesece preveč nakazovali, glede na novo odločbo in sedaj delajo obračun? Sicer pa v ponedeljek klicat...
|
|
|
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 22:12:00
|
|
|
|
Teyla
|
Tudi jaz sem prejela odločbo ta mesec-dober teden nazaj. Pa sem dobila nakazano, ampak stari znesek.
|
|
|
|
RE: Nakazilo otroškega dodatka 15.6.2012 22:14:23
|
|
|
|
Najaa
|
Meni je bilo rečeno, da se zdaj kot pijanec plota držijo tistega 15-dnevnega roka za pritožbo in če ta rok ne poteče, ni nakazila. Tako ga tudi jaz nisem prejšnji mesec dobila. No danes pa vse za nazaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?