Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 24.3.2009 10:02:41
|
|
|
|
Najaa
|
Katerikoli, sam da je.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 11:13:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 11:14:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 24.3.2009 12:24:41
|
|
|
|
ursa30
|
največ možnosti za zanositev je, če se sexa med plodnimi dnevi, ne glede na položaj
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 24.3.2009 13:00:53
|
|
|
|
lelaval
|
največ možnosti za zanositev je, če se sexa med plodnimi dnevi, ne glede na položaj user posted image bi rekla, da imaš takrat več šans. Položaj pa nima vpliva
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 24.3.2009 13:44:04
|
|
|
|
Hana76
|
Ok, hvala za mnenja... Lelaval, vidim, da je tebi že 3X uspelo ali to niso tvoji malecki... Meni že tako dolgo ne uspe, da iščem že rešilne bilke...
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 24.3.2009 22:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je uspelo tako, da ko mi je partner izbrizgal spermo v nožnico, sem nato kar zaspala do jutra. In mi je šele zjutraj ko sem šla lulat ven steklo. Očitno je to pomagalo. Aja, pa še to partner mi je izbrizgal spermo globoko in počakal nekaj trenutkov preden je svojega korenjaka vzel ven. Morda je tudi s tem bilo doseženo, da je prišlo seme dovolj globoko in da je bila oploditev uspešna že v šestem poskusu. To je moje mnenje - morda kar preveč nazorno. Pa še to že pred nosečnostjo sem jemala tabletke s folno kislino in jemljem jih še sedaj, verjetno bom nadaljevala s folno kar do konca nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 25.3.2009 9:55:45
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni je uspelo tako, da ko mi je partner izbrizgal spermo v nožnico, sem nato kar zaspala do jutra. In mi je šele zjutraj ko sem šla lulat ven steklo. Očitno je to pomagalo. Aja, pa še to partner mi je izbrizgal spermo globoko in počakal nekaj trenutkov preden je svojega korenjaka vzel ven. Morda je tudi s tem bilo doseženo, da je prišlo seme dovolj globoko in da je bila oploditev uspešna že v šestem poskusu. To je moje mnenje - morda kar preveč nazorno. Pa še to že pred nosečnostjo sem jemala tabletke s folno kislino in jemljem jih še sedaj, verjetno bom nadaljevala s folno kar do konca nosečnosti. Hvala za to nazorno predstavitev , to velikokrat počneva tudi midva, bova pa še naprej pri tem vztrajala, če si bila ti uspešna. In v katerem mesecu si že ti?
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 25.3.2009 10:01:43
|
|
|
|
mariee
|
Pri nama je prvi mesec ratalo in sedaj sem v 5. tednu . Sva pa res izkositila plodne dneve in mislim da je bilo to to.
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 25.3.2009 10:08:48
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Pri nama je prvi mesec ratalo in sedaj sem v 5. tednu . Sva pa res izkositila plodne dneve in mislim da je bilo to to. Super, čestitam! Fajn, da se ne rabiš s tem ukvarjat in lahko zdaj že uživaš v nosčnosti. Želim ti zelo lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 25.3.2009 12:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj sem v osmem tednu nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Najugodnejša pozicija med seksom za 25.3.2009 12:21:44
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sedaj sem v osmem tednu nosečnosti. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, super, mariee! Lepo uživaj in glej, kako trebušček raste...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?