Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:34:42
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz od včeraj naprej nimam nobene dileme več. Nisem se mogla vzdržat in sem si iz firbca v knjižnici sposodila Prekletstvo v zlati kletki (resnična zgodba Urše Čepin) Poleg tega, da dokazuje, da je Čepinka na inteligenčni ravni raztegnjenega silikonskega vsadka, je tudi slog pisanja Nane Zeneli tak, da bi navilo srat vsakega podpovprečno nadarjenega bedaka. Naj bo sram njiju, založbo Učila, da se táko sr.anje sploh tiska in prodaja, mene je bilo pa že v knjižnici sram, ko sem - intelektualka, za kakršno me verjetno vsi tam imajo - mahala s tisto knjigo okrog. FUJ!!!
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:35:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
"Srečen, ker sem moški" by Damjan Murko - ena slabših investicij tega meseca.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, nemoj, to imam tudi rezervirano To me bo šele sram!
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:37:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odpovej rezervacijo, pa ti jaz mojo pošljem po pošti - če obljubiš, da je ne boš vrgla v smeti. Na polici jo pa vseeno želim imeti, ker me spravlja v smeh.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:38:44
|
|
|
|
Leela
|
Meta ti si mičkeno pametnejša kot kerensa, ker si knjigo vzela v knjižnici. od Jana Plestenjaka je tudi biser: Smeh ali solze. Res ne veš ali bi se smejal ali jokal.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidiš. Knjiga je motivacijska
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 18:39:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:39:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Meni je pa Plestenjakova všeč. Vsaj v primerjavi s Čepinovo ali Murkotom.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 18:43:16
|
|
|
|
Leela
|
a potem ji je rating narastel. Drugače mi pa res ni bila všeč Matildin valček (ali nekaj podobnega). Skrajno morbidna knjiga.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 18:47:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 19:58:27
|
|
|
|
bskrle
|
kontrolor Škrobar- ampak to je visoka literatura
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 21:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Prekletstvo v zlati kletki (resnična zgodba Urše Čepin) IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "Srečen, ker sem moški" by Damjan Murko IZVIRNO SPOROČILO: Leela od Jana Plestenjaka je tudi biser: Smeh ali solze. punce, ste pozabile na Erazma Pintarja - Mojih prvih sto ,... sicer nisem brala (še za kakšno pametno knjigo nimam časa,... žal), a bi po naslovih sodeč znala biti v isti skupini (so objavljene kolumne, ne?)
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 21:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
karkol od cankarja....jst sem kr bolana ratala od vsega tega jamranja plus še grozen slog pisanja....al pa kirsta tud ne morem brat, enostavno ne vem kaj preberem, ker skoz sam to gruntam zraven, kolk je dosadan in duhamoren.... drgač pa zme ni slabe knjige....je pa res da teh slovenskih biserov se ne lotevam sploh
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 4.9.2009 21:45:59
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Leela a potem ji je rating narastel. Drugače mi pa res ni bila všeč Matildin valček (ali nekaj podobnega). Skrajno morbidna knjiga. Misliš Poslednji Matildin valček? Meni je bila ena boljših. Kako smo si različni. ja to pa res . Si napisala taprav naslov.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 12:13:17
|
|
|
|
Ribica **
|
Bi rekla, da kaka za domace branje v srednji soli. Samo tistih res slabih najbrz sploh brala nisem Cepin, Murko ... sploh ne bom niti brala, sploh prve, glede na to, da vsi pravijo, da je polna napak in to .. pol pa kar zivcna ratam, ce moram kak tekst z narobe postavljenimi vejicami brat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 18:11:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 18:21:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "Srečen, ker sem moški" by Damjan Murko - ena slabših investicij tega meseca. Prej ena najslabših življenskih investicij.
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 19:16:40
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 karkol od cankarja....jst sem kr bolana ratala od vsega tega jamranja plus še grozen slog pisanja.... Sicer pa knjiga, ki me je razocarala: Brina Svit - Moreno.
< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 5.9.2009 19:18:50 >
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 20:43:20
|
|
|
|
ursi
|
Jaz pa nikakor ne morem do konca prebrati Malega princa. Sem se ga že večkrat lotila, ampak mi ne gre in ne gre. Mi ni všeč SPLOH!
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi Jaz pa nikakor ne morem do konca prebrati Malega princa. Sem se ga že večkrat lotila, ampak mi ne gre in ne gre. Mi ni všeč SPLOH! Men je pa to tako fina knjiga ... jo povsod za sabo vlačim ... Sem pa tut jaz na meil dobila knjigo Urške Čepin in moram rečt, da sem se z vsako prebrano vrstico več, bolj spraševala če ima ta ženska sploh kaj v glavi .
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:21:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz bi tudi imela na mailu knjigo od Čepinke. A mi lahko katera pošlje prosim mail?? Glede Murka,..bom si jo tudi jaz raje sposodila v knjižnici, ker za tega slavčka mi je škoda vsakega centa Jaz pa nikakor nisem morala prebrat Harry Potter-ja.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tasa_m ... ne za to knjigo prosit na forumu, ker je bil takrat cel halo z odvetniki in tem ...
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:25:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Tasa_m ... ne za to knjigo prosit na forumu, ker je bil takrat cel halo z odvetniki in tem ... aha. Hvala za opozorilo.
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš ZS ...
|
|
|
|
RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali 5.9.2009 21:30:14
|
|
|
|
khurde
|
gospa bovary... edina knjiga, ki je nisem prebrala za domače branje, ker mi sploh ni šla... sem se matrala in matrala, pa ni in ni šlo naprej... ne vem zakaj, mi ni bila... očitno je čas, da si jo ponovno sposodim in vidim, če bo kaj drugače... je pa res, da si čepinove nisem prebrala, ampak zdej me pa res skor zanima
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?