Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:36:32
|
|
|
|
petruska
|
zemljo krast, pa kavbojci in indijanci
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:36:33
|
|
|
|
Flavia_
|
Zemljo krast
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:48:10
|
|
|
|
matkica
|
gumitvist,zemljo krast,gnilo jajce,kdo se boji črnega moža,... Kje so tisti časi.
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:49:08
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica gumitvist,zemljo krast,gnilo jajce,kdo se boji črnega moža,... Kje so tisti časi. ja pa v šoli smo se šlo okamenele, al nekaj takega
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:56:47
|
|
|
|
matkica
|
A niso okameneli kipi
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:03:19
|
|
|
|
Hope2
|
gumitvist in skrivalnice kaj pa je zemljo krast? tega se ne spomnim al smo pa mi kako drugače rekli?
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.3.2013 10:04:39 >
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:07:03
|
|
|
|
Flavia_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica A niso okameneli kipi Kipar dela kipe, majhne in velike, 1,2,3, kip že stoji
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:12:48
|
|
|
|
matkica
|
Ja skrivalnice so pa pri nas še sedaj top.
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:25:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR IZVIRNO SPOROČILO: matkica A niso okameneli kipi Kipar dela kipe, majhne in velike, 1,2,3, kip že stoji točno takooo!
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:43:59
|
|
|
|
mateyka
|
kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 11:29:36
|
|
|
|
Umma3
|
Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi)
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 11:46:12
|
|
|
|
Flavia_
|
Poleg gumistvista smo skakali tudi ristanc
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:31:20
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Umma3 Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi) Misliš : ali je kaj trden most? Kakor skala, kamen kost... ne znam naprej
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:32:43
|
|
|
|
Hope2
|
Med dvema ognjema je bil zakon ja Aa mi pove kdo, kaj je zemljo krast
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:58:47
|
|
|
|
Shorty_
|
Na tla narišeš krog, ga razdeliš na število igralcev. Vsak kos predstavlja državo, potem pa ciljaš sosednje "države" s palčko če zadaneš, mu ukradeš košček zemlje.... neki tazga
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:30:59
|
|
|
|
witch
|
Ljubljana Zagreb Beograd Kraljica koliko je ura? Gnilo jajce močen most
< Sporočilo je popravil witch -- 14.3.2013 13:36:03 >
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:34:05
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:36:04
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček ne petelinček = pepček, Matejka je mislima med dvema ognjema to igro sem sovražila
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:37:10
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Umma3 Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi) Misliš : ali je kaj trden most? Kakor skala, kamen kost... ne znam naprej Nekak tak je šlo - ali je kaj trden most? kot kamen skala most. Ali gre lahko naša vojska skoz? če nam zadnjega pustite. samo če ga ulovite.
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:38:19
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček ne petelinček = pepček, Matejka je mislima med dvema ognjema to igro sem sovražila Jaaa narobe sem prebrala. Peteličnek so trije, ko si dva mečeta žogo, tisti srednji pa lovi.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?