Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:36:32
|
|
|
|
petruska
|
zemljo krast, pa kavbojci in indijanci
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:36:33
|
|
|
|
Flavia_
|
Zemljo krast
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:48:10
|
|
|
|
matkica
|
gumitvist,zemljo krast,gnilo jajce,kdo se boji črnega moža,... Kje so tisti časi.
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:49:08
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica gumitvist,zemljo krast,gnilo jajce,kdo se boji črnega moža,... Kje so tisti časi. ja pa v šoli smo se šlo okamenele, al nekaj takega
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 9:56:47
|
|
|
|
matkica
|
A niso okameneli kipi
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:03:19
|
|
|
|
Hope2
|
gumitvist in skrivalnice kaj pa je zemljo krast? tega se ne spomnim al smo pa mi kako drugače rekli?
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.3.2013 10:04:39 >
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:07:03
|
|
|
|
Flavia_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica A niso okameneli kipi Kipar dela kipe, majhne in velike, 1,2,3, kip že stoji
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:12:48
|
|
|
|
matkica
|
Ja skrivalnice so pa pri nas še sedaj top.
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:25:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR IZVIRNO SPOROČILO: matkica A niso okameneli kipi Kipar dela kipe, majhne in velike, 1,2,3, kip že stoji točno takooo!
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 10:43:59
|
|
|
|
mateyka
|
kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 11:29:36
|
|
|
|
Umma3
|
Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi)
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 11:46:12
|
|
|
|
Flavia_
|
Poleg gumistvista smo skakali tudi ristanc
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:31:20
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Umma3 Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi) Misliš : ali je kaj trden most? Kakor skala, kamen kost... ne znam naprej
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:32:43
|
|
|
|
Hope2
|
Med dvema ognjema je bil zakon ja Aa mi pove kdo, kaj je zemljo krast
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 12:58:47
|
|
|
|
Shorty_
|
Na tla narišeš krog, ga razdeliš na število igralcev. Vsak kos predstavlja državo, potem pa ciljaš sosednje "države" s palčko če zadaneš, mu ukradeš košček zemlje.... neki tazga
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:30:59
|
|
|
|
witch
|
Ljubljana Zagreb Beograd Kraljica koliko je ura? Gnilo jajce močen most
< Sporočilo je popravil witch -- 14.3.2013 13:36:03 >
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:34:05
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:36:04
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček ne petelinček = pepček, Matejka je mislima med dvema ognjema to igro sem sovražila
|
|
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:37:10
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Umma3 Med dvema ognjema in elastika - spomnim se, da sem bila nepremagljiva :) Drugače pa smo se radi igrali tudi "ali je kaj črn vaš most" in seveda vse, kar je bilo povezano z zemljo in umazanijo (hihihihi) Misliš : ali je kaj trden most? Kakor skala, kamen kost... ne znam naprej Nekak tak je šlo - ali je kaj trden most? kot kamen skala most. Ali gre lahko naša vojska skoz? če nam zadnjega pustite. samo če ga ulovite.
|
|
RE: Najljubša igra iz otroštva 14.3.2013 13:38:19
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je una igra ko dve skupini stojita na nasprotnih straneh in potem ciljata vse na sredini z žogo in jih ven zbijata? mislim, da una skupina ki ima zadnje v sredini potem zmaga. kako se že tej igri reče? ta igra mi je bla zakon! ni pepček, neki druzga se ji reče.. a je mogoče med dvema ognjema? v glavnem Petelinček ne petelinček = pepček, Matejka je mislima med dvema ognjema to igro sem sovražila Jaaa narobe sem prebrala. Peteličnek so trije, ko si dva mečeta žogo, tisti srednji pa lovi.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?