Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 9:09:48
|
|
|
|
lojzika
|
Eva Longorya mi ni slaba sam ne vem če je prav napisano
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 9:18:50
|
|
|
|
HuAnita
|
Ej, lojzika, to žensko je spoznal Matejev kolega, ki je šel v ZDA na obisk k bratrancu, ki igra v NBA, in sta šla na večerjo h kolegu, ki hodi z njo... On menda ni imel pojma, kdo je, je pa menda res čedna, ja.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 12:59:01
|
|
|
|
petja
|
Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 15:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. ja ona je tud meni zelo! lepa...res je
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 19:37:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Scarlett Johansson
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 19:39:43
|
|
|
|
Seven*
|
Katarina Cas Martina Kajfez.. Od tujih pa pravzaprav nobena posebno...
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 20:39:43
|
|
|
|
žogicanogica
|
- Giselle Budchen-ne ven a je prv napisan, ona je res kulska - Naomi-ma ful lepo polt - Nicole Kidman - kot ena porcelanasta punčka - Beyonce - JLo od naših mi je pa Iris Mulej huda (dokler ne da kakšne bistroumne izjave ali komentarja )
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:17:18
|
|
|
|
HuAnita
|
od naših mi je pa Iris Mulej huda (dokler ne da kakšne bistroumne izjave ali komentarja ) IZVIRNO SPOROČILO: žogicanogica Nehaj, ona ima IQ ja tam njekje okoli 160?!
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:23:08
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Scarlett Johansson daj no, to je pa že scary . sem ravno njo hotla omenit.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:23:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Scarlett Johansson daj no, to je pa že scary . sem ravno njo hotla omenit.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:26:21
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. A si gledala film Posast? Kok so jo ustimal, da je neprepoznavna . Drugac pa super baba.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:33:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - meni je bila prelepa Linda Evanglista od Slovenk: - Bernarda Marovt - Martina Kajfež - dodajam še Cindy Crawford
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - meni je bila prelepa Linda Evanglista od Slovenk: - Bernarda Marovt - Martina Kajfež - dodajam še Cindy Crawford Meni je pa Cindy še vedno med najlepšimi in najbolj ženstvenimi. Pa Martina tudi, čeprav je že nekaj časa nisem nikjer videla.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:51:49
|
|
|
|
Magi*
|
a vidiš, men pa Cindy nikoli ni bla kaj posebnega, mi je pa bila iz onih cajtov Christy Turlington - taka nežna in plaha se mi je zdela, saj mogoče sploh v resnici ni . drugače pa ženska vseh časov Audrey Hepburn. pa še kaka bi se našla.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:52:47
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Pa Martina tudi, čeprav je že nekaj časa nisem nikjer videla. a nisi slišala v reklami za jogurt, da se je oglašala iz Milana?
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 23:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. Tudi meni. Pa še moj mož je takega mnenja.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 7:12:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Andie Mac Dowell
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 8:45:14
|
|
|
|
romy
|
Od naših mi je huda bejba Nina Osenar, prej ko je bila še črnolasa, vendar le če molči in se ne smeje.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 12:29:26
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Katarina Cas ??? Meni je navadna! Vsake oci imajo svojega malarja!
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 12:44:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
Po mojem okusu je ful lepa Nicole Kidman.Pa še bi se kakšna našla,samo se jo trenutno ne spomnim.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 17:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Od tistih res tastarih: Ava Gardner in seveda Marlynka (takšna, prava baba je bila). Od malo mlajših: večno lepa Linda Evangelista Pa seveda naša Martina Kajfež Od tanovih: Charlize - res, prav scary je
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 20:52:20
|
|
|
|
arielca
|
Claudia Schiffer Martina Kajfež (dela reklamo za Zlatarno Celje http://www.zlatarnacelje.si/)
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 22:18:37
|
|
|
|
Pilar
|
Claudia Schiffer Tudi meni je ona najlepša.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 10.3.2007 1:17:44
|
|
|
|
Annny
|
Scarlett Johansson se mi zdi nekaj posebega
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?