Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 17:54:54
|
|
|
|
corfu
|
pupica saj bo. Upam, da z njim ni kaj hujšega? Tio lepo zrihtaj za spat, potem se pa malo sprosti in en, dva, tri bo spet z vama.
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 17:55:06
|
|
|
|
jana30
|
Jao kriza. Pa menda ja ni kaj hudega?Prekleti dež. Držim pesti seveda. Bogi babiki.
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 17:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica, ne jokat, saj bo hitro minilo. HUG! Bolje, da je v bolnici in je vsa zdravniška pomoč ob njemu, kot pa da bi bil doma in ne bi vedel, kaj pomeni to, ko ga boli, kaj pomeni tisto...:zmeden2: Verjamem, da ti je hudo, sploh ker sta tko navezana eden na drugega. Tii:love: moraš dati zdaj še večji del sebe. In ona te bo tudi zamotila tako, da boš vsaj malo pozabila. Jutri pa hitro k njemu na obisk :bravo: Držim pesti, da bo čimprej doma!!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 17:56:55
|
|
|
|
CatJa
|
Drzimo pesti, da bo vse O.K.!!! :rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 17:59:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
joj, upam, da mu ni nič hujšega in bo kmalu doma ;) čimhitrejše okrevanje mu želim :rozica::rozica::rozica: drž se, saj bo vse OK ;)
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dim pest, da bo vse z redu.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti, da bo vse v redu.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:04:55
|
|
|
|
Primoza
|
A je kaj hudega, upam ,da ne. LP in držite se.
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:06:46
|
|
|
|
anitaz
|
Upam,da ni kaj hudega!Mislim na vas,in naj očka čimpreje okreva.:rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:10:36
|
|
|
|
dory
|
u madonca...kwa pa je blo? upam da nc hudga res:miska:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:13:44
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
me je kr stresl :hudicek:sam,da ni kej hujšega. Bomo držal:miska: :miska:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:20:32
|
|
|
|
Maxica
|
Čimbolj se zamoti in se posveti Tii. Verjemi, da je :love: v varnih rokah. Naj se odpočije, jutri pa le k njemu na obisk. Saj bo vse v redu, zaupaj.:) Mislimo na vas in vam pošiljamo same dobre in pozitivne misli!!!:miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ni nič hujšega. Držim pestke, da bo čim prej okreval in spet z vama doma.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 18:53:51
|
|
|
|
TaRe*
|
Joj...upam,da ni hudega. Želim ti ,da se čim prej vrne k vama.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 19:21:40
|
|
|
|
urši*
|
joj, držita se, saj bo vse vredu in ati bo kmalu doma držim pestke za vas:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 19:39:55
|
|
|
|
mehurčica
|
Ojoj, upam, da ni hudo.:( Držim pesti, da se bo hitro pozdravil in vrnil domov. :miska::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 19:47:41
|
|
|
|
viv_
|
Saj bo vse OK boš videla... Ne jokat" :rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 19:58:36
|
|
|
|
M&P
|
:rozica::rozica::rozica:Držte se,pa velik sreče in hitro okrevanje!:rozica::rozica: Upam,da ni blo kej hujšga.....
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:05:26
|
|
|
|
ciciban
|
Drzimo:miska::miska::miska::miska:za vajinga:love:!!
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:07:15
|
|
|
|
lenika
|
Uh me je kar stisnilo pri srcu. Upam, da ni kaj hujšega. Tudi mojemu možu se je pred nekaj meseci zgodilo nekaj podobnega, sicer ni bila prometna nesreča, ampak nesreča pri športnem rekreiranju.Prijatelji so mi sporočili novico in ko sem prišla v bolnišnico so se ravno pripravljali na operacijo in, ker je bil večer, so me poslali domov. Šele, ko sem prišla domov sem ugotovila, da nima mobitela s seboj. Vsako uro sem klicala v bolnišnico, če je operacija že končana in ob polnoči so mi rekli, da je operacija končana, da jo je uspešno prestal in se zbudil. Vendar celo noč nisem zaspala, zato, ker ga nisem mogla sliša. Drugi dan se je že vse umirilo in smo na to že skoraj pozabili, vendar takšne zgodbe me vedno znova spomnejo. Pomiri se in misli pozitivno, čeprav vem, da je težko.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:09:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Kriza, mislim, kar takole vas doleti!:( Zdrži!:rozica:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:11:07
|
|
|
|
india
|
Ojoj, Pupica, upam,da ni kaj resnejšega? Kaj pa je z njim? Drži se, misli na Tio in nase, za tvojega dragega bodo zdravniki maksimalno poskrbeli, zaupaj jim! Pa ne zdaj na silo hujšat;), posveti se Tii, maksimalno preživljajta te ure,ko ga ne bo doma in razmišljaj samo pozitivno!:miska:
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:19:24
|
|
|
|
spacey
|
Ojoj :( Tudi pri nas držimo pestke in stiskamo tačke, da bo vse ok in da bo čim prej z vami spet doma. V mislih smo z vami. :rozica::rozica::rozica: Držte se! Pa poročaj novosti.
|
|
|
|
Najin očka je v bolnici:(( 12.7.2005 20:21:18
|
|
|
|
Mina1
|
Upam, da ni nič resnega in da bo ati kmalu spet z vama. Držita se vedve s Tio, za atija pa držim pesti, da je vse v redu in da bo čimprej iz bolnice. pa-pa Mina1 :rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?